tiistai 3. toukokuuta 2011

njaa

ei se lähteny. halus puhua. lieneekö tottumassa tähän suhteeseen. siihen miten asiat voi hyvästi hoitaa. ja paskat mielestä purkaa. meinaan puhumalla.

älä anna isäs huomata että olet poikki. se itkee sit öisin. oli pakko soittaa että hengissä ja hyvis voimis ollaan. ennenkun se ittensä hajottaa.

joskus on otettava tärsky pohjaan että saa itsestä kiinni. eilinen työpäivä oli katastrofi. DNR-potilas meni tajuttomaksi mun käsille. siinä sitten mietin että teenkö virkavirheen elvyttämällä, vai katsonko siististi vierestä kuin joku mun käsiin kuolee. toimin kuulemma äärimäisen hyvin ja rauhallisesti. mutta tunti tilanteen jälkeen pimahdin totaalisesti. terve vaan kampin kadulla kulkijat. hysteerisenä puhelimeen huutava pieni eukko olin minä.

joskus nyrkkeily neljä päivää syömättä ja nukkumatta on loistava kokemus. angstin sijasta joutui keskittymään tekniikkaan. kun meinas taju mennä. maanikko vaan halus huiskia ja hakata jostakusta paskat pihalle paskan viikon ja paskan työpäivän jälkeen.

ja jos joku kaipaa diettivinkkejä kesää varten tässä olis:
a) hanki mania ja kevyt stessi, mieluusti asioista joihin et voi vaikuttaa.
b) touhua. (tamppaa matot, imuroi, vaihda lakanat, tee kolmen hommat duunissa, lenkitä koiria, pese kaakelinvälit hammasharjalla, noin alkuun.)
c) älä syö jos ei tee ruokaa mieli. eli älä syö.
d) nuku huonosti, ja herää lenkittämään koiria noin puoli viisi aamulla. lenkkeile vähän extraa.
e) älä ota saikkua vaikka tarjotaan. kun ainahan sä pärjäät.

neljä päivää, kaksi kiloa. terve! koivuniemeläiset, maanikko mama on liittymässä jengiin taas!

kiva kun itse tiedostaa ongelmansa. vielä kun keksis miten tästä pääsee. paitsi ajan kanssa. aika voi olla aika pitkä. ei paljoa lohduta neuvolapsykan sanat siitä että joskus tää vaan ilmenee näin, kun vanhoja paskoja purkaa. jepu jepu.

2 kommenttia:

  1. en tiedä, mitä kautta edes löysin sun blogiin, mutta päätin nyt kuitenkin kommentoida, koska oon viettänyt tässä ainakin puol tuntia lukien sun vanhoja postauksia. kirjoitat ihanan rehellisesti.

    tsemppiä vaikeisiin aikoihin!
    - antte

    VastaaPoista
  2. kiva, pysy kuulolla. samaa tuubaa luvassa aina vaan! ;)

    VastaaPoista