tiistai 31. toukokuuta 2011

diy: pasta, keittiöntuolit, kaksi päivää

muru on äitinsä tykönä poikulin kanssa. mä ja tytöt kotosalla.

aamu oli tosi rauhaisa. jopa jännitti viiden aikaan aamulla kipitellä siellä lähiömettässä yhden ainoon luppakorvan kanssa. yleensä kun on massaa mukana mun lisäksi se yli sata kiloa. ei paljoa puskajussit pelota.

lapset sai tarhapaikat steinerpäiväkodista naapuripihalta. ou jee!

kiepsautin tuossa kotiintullessa pasta carbonarat tyttöporukalle. ai kun mä oonkin niin hyvä kokki! nams! parempaa en ole saanut. kitsaana naisena ostin palvikinkkua leivän päälle, ja osasta sitä pakettia tein sen carbonaran. ja täytyy sanoa, nappivalinta. tai sit oli vaan mausteet kohdillaan.

diy-osastoon kuuluu myös mun pikku projekti keittiöntuolien kanssa.
kas tässä:
alkuperäinen, tiikki-pinnatuoli. tässä jo hiottuna.

ja sit sudin mustaa. mun oma "köyhän naisen madamoiselle". ihana! tää on vaan niin chic!

p.s. kun lukee tän ja ed.postauksen peräkkäin, voi oikeesti alkaa miettimään sitä bipolariasiaa. tosin sille voi olla toinenkin selitys. meinaan PMS. (tarttisko miettii niitä pillereitä kuitenkin? varmuudeksi?)
p.s.2 luin duunin puolesta tänään rajatilapersoonallisuudesta. iski kandintauti. olisko mulla tää? huoh...


duunissa enää loppuruttaus jäljellä. vajaalla miehityksellä, kaksi päivää, kaksi! ja sitten mä lähden lomalaitumille. lepakkoapuri soitti mulle tänään, kun olin lähettänyt sen väärään päähän laitosta ihan turhaan. "kusipää!" se ainoostaan kähisi puhelimeen. ihanan arkista meininkiä!. kaks päivää... kaks päivää lomaan!

1 kommentti:

  1. Tuoli näyttää hyvältä! Kesällä olis tiedossa myös meidän huushollissa vähä tuunailuja. Ja pms-oireisiin liittyen yks bipolaaripotentiaalinen täällä terve. Lääkärit vaan harvemmin osaa suhteuttaa tän naiskehon ihmeellisyyksiä, jotka mulla sattuu olemaan muutamaakin astetta rajumpia. PMS, kuinka vihaankaan.. Mutta tietääpähän ainakin, että miksi joka prkln kuukausi oon yli kaks viikkoa itse Belsebup. :D

    VastaaPoista