sunnuntai 7. elokuuta 2011

kaikella on tarkoituksensa

...vaikkei sitä heti näe....

ei saatu kohtuuhintaista reissua tallinnaan tälle päivälle, vaikka lapsen- ja koiranvahtiasiat oli reilassa. on tupattu paatit aika täyteen näin sunnuntaisin. itku meinas tulla, kun ei saatu "omaa aikaa" hyvistä järjestelyistä huolimatta. eilen näin tarkotuksen tämän epäonnen takana.

poikaraasu tempasi vartissa kuumeen neljäänkymppiin, ja on lievästi sanottuna huonossa kuosissa just nyt. olis ollut mahdollisimman vittumaista lähteä reissuun, ja jättää pikkumies muiden hoitoon. *

noh, kotona kökitään. jospa illalla olis pojan terveystilanne parempi, ja mentäis vaikka leffaan ja syömään. tai sitten me vaan katotaan viimeviikolta keskenjäänyt leffa läppäriltä loppuun, ihan omassa sängyssä loikoillen.


mulla on meinaan myös kuumetrauma. esikolla meinasi pariviikkosena lähteä henki aivokalvontulehduksen takia, joten oon aika säikkynä aina kun noi pienet kuumeilee.

1 kommentti:

  1. Ois mielenkiintosta muuten, jos kertoisit joskus myös koirista enemmän! Joku esittely vaikka, että ketä ne tyypit on ja mistä ne tykkää, miten sujunu koirat+ lapset yhdistelmä arjessa jne. :)

    T. Eräs lukija vain

    VastaaPoista