sunnuntai 21. elokuuta 2011

varastoon, kierrätykseen, roskikseen [asunnosta]

...tässä järjestyksessä.
toivoisin että järjestys olisi kierrätykseen, varastoon, roskikseen.

mun mielestä meillä on yleisesti ottaen aika vähän roinaa täällä. mutta vähempikin vois olla. (kertoohan sen neliöt ja ihmismääräkin, ja kyllä, täällä pystyy jopa liikkumaan. tai pystyi.) muru on tonkinut kaappien sisällöt pihalle, ja lajitellut niitä. aikomuksena on viedä sellaiset jutskat mitä ei ihan just tarvita, systerin varastoon odottamaan muuton kakkososaa.

eilen kun järkkäilin himpuloiden askarruskamoja, ja kiillotin kymmenisen prismaa, rupes mua hävettään se, että muru on järkännyt ja pinonnut kymmenkunta laatikkoa lähtökuntoon. ja meikätyttö se vaan prismoja kiillottelee.

ryhdistäydyin ja tungin huutonettiin tarpeettomia tavaroita, ja naamakirjaan tarjosin muutamia lapsilta jääneitä juttuja. tänään oon järkkäillyt paperit kansioihin, osan peleistä laatikoihin, ja vienyt kirjoja kierrätykseen. ensviikolla olis tarkoitus viedä valmiit laatikot sinne varastoon.

sithän on jäljellä se vuokra-asunnon jännitys.

ainii, ja se jännitys, että murulle oli tullut mailia rakennuttajalta, ettei ne ole löytäneet meidän perumisilmoitusta. whaaaaaaaaaaaaaa?!?!? ei me mitään olla peruttu! eikä perumassa! maanantaina selviää onko meillä ensinkään MITÄÄN uutta asuntoa. eihän ne voi mein asuntokauppoja perua, tai myydä mein asuntoa muille ilman kysymättä meiltä? eihän?! siis puhe meillepäin oli aiemmin, että kaikki reilassa, ja että pankin kanssa asiat hoidetaan finaaliin kun rakennuttaja palaa kesälomalta. eli ensiviikolla. mikä siis hemmetin peruminen? aaaaaargh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti