torstai 17. marraskuuta 2011

perussettii

eikö ole ihan perussettiä että lapsi nukkuu päiväkodissa unet aamupäivällä? ja että sille annetaan ruoka, kerran lisää ja joku lisäpala (eikä kuutta annosta ruokaa kerralla)? ja että nimetyt, omat vaatteet olis päällä kun ne noudetaan päiväkodin pihasta? ja että jos piha on yybermutanen, ni niillä olis kuravaatteet päällä? ne mitkä roikkuu siinä lapsen omassa naulakossa?
- ai on vai? ei mein päiväkodissa.

tänään kun muru vei mukulat aamulla, ja huomautti kurahousujen tarpeellisuudesta, sai se kitkerän kommentin siitä että "ai nii, ku sä oot se joka on nii tarkka noista vaatteista...."
ja päälle se huomautti että olis kiva jos kaksvuotiaalla olis tumput käsissä ulkona ko alkaa oleen vähän kylmä, niin vastinehan oli se, että se kun ei oikeen halua pitää hanskoja.

huoh.
anna mun kaikki kestää.

fokusoidu hyviin asioihin, tolkutan itselleni.

ihana lasku pojalla ollut tarhamaailmaan rakkaan siskon vanavedessä. pienessä ryhmässä, jossa oma ruttunaama on aina lähellä & lohduttamassa. sikstoiseen tarhamatka on ihana. 200m tarhaan on helsingissäkin luksusta. luomu-lähi-ruoka on mun silmissä kanssa plussaa.

nyt pitäis puolustaa näitä mein ostopalvelupaikkoja kunnanvaltuustoja myöten. tiiättekste. mä en nyt jaksa.  mua ei nyt kiinnosta. onneksi päiväkodin vanhemmissa on muitakin aktiiveja.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti