lauantai 19. marraskuuta 2011

pimppimiehen onnenpäivä

hitsi.
me puhuttiin murun kanssa "happy feet"-elokuvasta. ajateltiin että mein pieni "pimppimies" (=poika joka rakastaa pingviinejä, ja kutsuu niitä hupaisasti "pimpeiksi") ilahtuis moisesta pläjäyksestä kovin.
nii eikös se tule telkusta alkuillasta.
hauskaa! 
mainiota!

me lähdetään kohta etsimään pop-up-kahviloita asuinalueeltamme, ja sen jälkeen iltaohjelma on selkeä: tarjoillaan "pimppimiehelle" elämyksenä oikea "pimppielokuva".  ja eväsretki olkkarinmatolla kaupan päälle.*



* esikoiselta oli kysytty parasta lapsuusmuistoa. se oli sanonut että eväsretket mamman kanssa olkkarin lattialla. HIIS! <3 samasta diggaa nää pienemmätkin marakatit. lauantai-iltasin me avataan teevee avaran luonnon kohdalla, asetetaan lattialle viltti, ja jälkkärikulhoihin pilkotaan hedelmiä ja muita herkkuja. toimii!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo eväsretki-idea. Täytyykin pistää korvan taakse! (Toivottavasti pysyy siellä, kun pää on aika laho...)

    P.S. Onko tämänkertainen otsikko tuonut taas kävijäennätyksen ;D ?

    VastaaPoista
  2. hahaha! musta on aina hupaisaa kun joku torvi klikkaa huonoa tälläsen postauksen kohdalla. kiinnostais tietää onkse huonoa että poika ehkä ilahtuu elokuvasta? vai onko hiton noloa retkeillä olkkarin lattialla? ja huonoa että se on jonkun raasukan paras lapsuusmuisto?

    vai meniks naama norsunvitulle siitä, ettei täällä ollutkaan mitään "oikeita" pimppijuttuja?
    ...tirsk*

    joo, puolitie, mä kyttään laskuria tän postauksen kohdalla ja taas kovia lukuja antaa ;) voi tsiisös.

    VastaaPoista