tiistai 9. helmikuuta 2010

aikuisten viikonloppu

me oikeen tuuletettiin "lapsivapaata" viikonloppua jota vietettiin pe-su. tosiasiassa lapsia jäi luonnollisesti kotiin yksi. ja koiria sentään kolme. kivasti sujui yhteinen aika, aikamoiseen hulinaan tottuneina välillä istuttiin sohvalla hieman hukassa, kun pohdittiin "että mitä sitten tehtäis?" rauhallista ja erittäin kivaa oli kyllä tuo aika melkein kaksin.

vähän paineita yhteiseen kivaan taisi alkuun olla, kun jo pe iltana meinasi alkaa rätistä tosissaan. muru väitti mun kääntäneen provosoivasti kylkeä nukkumaan mennessä. onneksi mun mäkätystä vakavampaa kalabaliikkia ei saatu tuostakaan aikaan. miksipä riidellä aiheetta. kun harvasta asiastakaan tulee sanomista.

viikonloppuun sisältyi useita koiralenkkejä. mozzarellasalaattia. paahtopaisti. putous. sylittelyä. vaahtokylpy kynttilänvalossa. paluu eedeniin. koiralenkkejä. juttelua. kädestä pitämistä. niskahierontaa. koiralenkkejä. päiväkahvittelua. partsiunia. koiralenkkejä. vitsailua. halailua. suukottelua.

olipa kerrassaan kivaa. mieluusti panostan parisuhteeseen, kun toisellekin se tuntuu olevan prioriteettilistassa ensimmäisenä. tälläinen suhde ja elämä tuntuu hyvltä. ja oikealta mulle.

ruttunaamakin oli tyytyväinen hoidosta tullessaan. oli ollut kivaa, mutta kertoi ilahtuneensa kotiintulosta, koska rakastaa minua niin kovin.

oi elämä. oi rakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti