maanantai 15. helmikuuta 2010

naiset suutelee! hyi!

pitää vielä tulla tänne vähän nauramaan kun naiset oli suudelleet telkassa, niin siitä tuli häsmäkkä. tsiigaa itte:  http://www.youtube.com/watch?v=GbChSVq4W0A

tuo on ainoa pätkä minkä aiheesta löysin. kesy juttu. ei varmaan kuulunut tuohon paikkaan muuna kun julkisuustemppuna, mutta voi sitä moralistien määrää jotka pitkin kaikkia medioita asiasta toitottaa. katotaan kuka tätä joutuu anteeks julkisesti taas pyytelemään. kun naiset suuteli. ennen iltayhdeksää. telkkarissa. 

telkassa kaikenlainen kieroilu, vehtaaminen, murhaaminen ja muu oikeesti vinttapää-toiminta on ok *. lesboilu taas ei. 

kyllä mä oonki sitten syntinen nainen aika monen ihmisen silmissä. ajatelkaa että mun lapset näkee naisten pussailua JOKA PÄIVÄ. siinä kun useet joutuu nyt kotonaan korvat punasena selittämään lapsilleen että "voi naisetkin pussailla", niin mä joudun selittämään että se on ihan normaalia että mies ja nainenkin voi pussata.

mun kolmevuotias muuten tulee usein sanoon meille että: "hei, pussatkaa vähän, se on musta kivaa kun se tarkottaa rakkautta." sairaan epänormaalia vissiin... eikö olekin?

* ja ihmiset antaa lastensa katsella sellaisia itsekseen. ja toisaalta en ymmärrä miks pikkulapset olis ees tota gaalaa katelleet? eikö niillä ole muuta tekemistä kotona? koululaisiltahan tulee suusta jo keyesti "vitunhomo" ja muut latteudet. kaipa ne tietää mitä sekin tarkottaa kun semmosia huutelevat, että luulis ettei yks tyttöjen pusu siinä ei paljoa hetkauta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti