sunnuntai 25. syyskuuta 2011

mittoja

ihan vaan siitä hauskuudesta, kun mein suvussa aina vertaillaan kaikkea, niin mutsini tsiigaili neuvolakorteista mein kaksvuotismittoja.
minä 11,1kg, systeri 11,1kg, mutsi 11,1kg. kaikki 82cm pitkiä olleet. (broidi 10,5kg ja samat 82cm.)

(huom. faijan ekamerkintä on vuoden iältä, toinen lähemmältä 5v. silloin se on ollut 16kg ja 85cm. muru hoki ettei nuo daddyn mitat voi pitää paikkansa, mutta niin siellä lukee.)

ruttu on ollut kaksvuotiaana (yllätys yllätys!!!) 82cm, mutta painanut 12,5kg. mamman pullasorsa!
kundi taas näyttää menevän tuohon 11,1 painoon, mutta vaatehuoneen seinämittarin mukaan pituus lähtentelee enemmänkin yhdeksääkymppiä. (jäbä on kasvanut nytkin kuukaudessa about 2cm.)

ruttunaamapa on tainnut tässä viiden vuoden kohdalla viimein rikkoa tuon maagisen metrin rajan! hurraa sille!  (ei taida keritä kasvaa mun koulunalotuspituuksiin, vaikka onhan siihen vielä pari vuotta aikaa. (117, ja mä olin kaikkien mielestä ihan kääpilö.)

(mähän siis just siirsin rutun viimesyksysiä vaattehia pojan koreihin. ihan hyviä ovat. ja eilen hätäpäissäni siirsin pojan korista rutun päälle yhdet ulkoiluhousut. jeps. eihän niillä ole kuin kolmevuotta ikäeroa. että toi kokojuttu on varmaan kanssa ihan "normaalia".  niinkun kaikki muukin tässä huushollissa. *wirn*)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti