tiistai 28. syyskuuta 2010

onnenpäivä

aamu alkoi vaille kuusi karmealla huudolla. poikanen availi äänijänteitä mamman synttärin kunniaksi oikein urakalla. sitten mulla jäi sormi oven väliin, ja se sattui kamalasti. ja sitten rysähti pää korihyllyyn että "romps!" nyt on myös pää aika kipeä.

huoh.
puhumattakaan siitä että nukahdin eilen sohvalle käsieni päälle (!) ja kun siitä heräsin olivat käteni täysin puutuneet ja toimintakyvyttömät. yritä siinä sitten hoitaa poikaa, kun ei kädet toimi, nouse eikä liiku, ja niitä särkee vietävästi.
huoh.

no mutta!
aamulla alkoi kommunikaatiovälineeni tukkeutua onnitteluista. ensimmäisenä ehti mua onnitella muru, heti kello 24 jälkeen, sitten isäni tasan syntymähetkelläni 6.09. sen jälkeen puhelin ja face on olleet tasaista onnitteluvirtaa tulvillaan. vaikka pärjään, osaan ja pystyn itse vaikka ja mihin, on ihanaa kun ympärillä on tärkeitä joiden kanssa tätä elämänsä kulkua saa jakaa. kiitos rakkaat! teette mulle arvokkaan olon!

aamun kaaoksen tasoituttua syötiin suklaata aamupalaksi koko perhe, ja lapset lauloi mulle. sain paketteja, puseja, haleja ja riemukkaita ilmeitä ja rakkautta. ne on tärkeistä tärkeimpiä tässä päivässä. murukin tuli yövuorosta sopivasti keskelle kemuja. kakku kainalossaan! se oli askarrellut yövuorossa mulle kakun, ja sikälimikäli joku tietää mitä se työkseen öisin tekee, on kakun vääntäminen siinä ohessa aika huima suoritus!



32 tuntuu hyvältä. tämä on taas kerran se paras ikä mulle.

6 kommenttia:

  1. Oli pakko täpätä "hienoa" kaikelle muulle ja "huonoa" kolhiutumiselle ja puutuneille käsille!

    Hyvää syntymäpäivää! :)

    VastaaPoista
  2. Pitkäaikainen mutta silti salainen lukija täällä onnittelee myös!
    Ja kiittää samalla ihanasta blogista =)

    VastaaPoista
  3. Ha! Me ollan synttarikaimat! Vaikka ma olenm kylla kaksi vuotta vanhempi! Etta onnea nain jalkikateen!

    VastaaPoista
  4. hienoa! joku synttärikaima! onnittelut myös sulle! toiv sun merkkipäivä sujui vähän ilosemmissa merkeissä ;)

    VastaaPoista