torstai 16. syyskuuta 2010

torstaina

nonni. nyt neiti näppärälle on haettu sienikirja. nyt se tossa askartelee omaa sienikirjaansa, jotta lauantaina voidaan sen oppien mukaan poimia metsästä jotaki kivaa.

itse nautiskelen rauhasta kahvin ja suklaan kera, ja tutkin yoshiko tsukiorin kirjaa "ihanat mekot ja tunikat", jos mun suurenpäivänmekkoon löytyis jotain uutta inspiraatiota.

viimeyön herra pikkuherra nukkui vaatimatta juurikaan huomiota. aamuseiskalta otin sen kainaloon aamumaidolle, ja siitä startattiin hyvillä mielin tää päivä.

tänään alan toimittamaan huuto.netissä luukuttamiani vauva-tarvikkeita. alkais näyttää siltä että amsterdamin reissua varten ei tarvitse juuri muuta rahaa haalia. luukutetuista tavaroista saaduilla rahoilla me eletään muutama päivä maailmalla suht herroiksi, luulen.

isäni lupasi tulla käymään. muuassaan tuoretta, lisäaineetonta leipää.

tää päivä haisee jotenkin hyvälle...

2 kommenttia:

  1. Huutonetti on ihan mainio paikka! Just laitoin lasten käytettyjä PoP:n paitoja sinne ja KÄSITTÄMÄTÖN määrä huutoja ja sain kaksinkertasena sen, mitä uskalsin ees oottaa:o

    VastaaPoista
  2. musta tuntuu että se on vetänyt viimeaikoina aika huonosti, (verrattuna siihen paljonko olen luukuttanut siellä kamaa esim. 3 vuotta sitten)mutta hyvin kelpas nuo ylimääräset kantosysteemit ja muut tälläkertaa. ja popin vaatteet on kovassa huudossa kyllä!

    huutis on aivan mainio tapa saada tavara ja vaate kiertämään, jos ei jaksa/pääse kirppikselle niitä myymään :)

    VastaaPoista