lauantai 11. syyskuuta 2010

ensimmäinen linjaus

tuhannet kiitokset hää-aiheisista kommenteistanne! niistä oli apua pohdinnoissa, ja niitä oli hauska lukea! ja niitä otetaan lisää vastaan mieluusti!


tässä eräänlainen suunnitelman yhteenveto:
- kaksin maistraattiin. kaksi kaveria mukaan. tämä perjantaina. siitä syömään ystävien kanssa ja sitten hotelliin yöksi kaksin.
- lauantaina kinkerit, illasta. (juhlatila vai koti?) sukulaiset saa tulla, ja ystäviäkin kymmenkunta, sanoi muru.
- ehkäpä "harkkahame" maistraattiin, toinen samanmoinen (eri kankaasta) lauantai-iltaan. laitan mekon alle japanilaiseen kerrospukeutumistyyliin (vuodenaika huomioden) mustat suorat, tiukat housut. jalkaan valkoiset saappaat. korviin mustat helmet, ranteeseen snö of swedenin mustat helmet (huomio! joulupukki ja synttäritonttu *vinkvink*) käteen pinkki kukka. yksi kappale.
- murulle mustaa päälle, kiitos.
- sormus saa olla sama, ellei jostakin ihan etsimättä ilmesty jotakin hienoa. uusi kaiverrus edellisen perään. pidän sen siinä sormessa missä haluan. tällähetkellä oikea on oikeampi paikka.


- la-illan teema on (toivottavasti) toivomani "suklaan, viinin ja rakkauden"-juhla. ei pönötystä, ei leikkejä, ei tansseja, ei puheita. ainoastaan suklaata ja viiniä, ehkä salaattihöystöllä. kruunataan hyvällä musiikilla ja parhautta edustavilla ystävillä ja sukulaisilla. ei myöskään lahjoja, etsin vielä hyvää tekevän lahjoituskohteen (vinkkejä!?) häämatkakassan lisäksi, ihmiset voi sitten valita minne roponsa heittävät, jos on ihan pakko käydä lahjomaan.
- muksut pääsevät taas yökylään. me vastanaineet hotelliin.
- pakollinen häämatka suoritetaan vasta hamassa tulevaisuudessa, tod.näk. yksivuotishääpäivänä.

asioita joita pitää selvitellä:
- lauantain juhlapaikka. koti? sukulaiseni talo jossa mut on myös kastettu? (lupa kysymättä) vai vuokratila (mm. aika mukavainen hirsitalo tässä lähistöllä.) kotia juhla-areenana puolustais papin suorittama kodin siunaaminen ja parisuhteen kiitosjuhla, muita tiloja vallan muut seikat.
- tarjoilu, ja sen onnistuminen mun ja murun minimaalisella vaivannäöllä.
- kutsujen suunnittelu, vai laitetaanko vaan tekstari? [hymyilyä]
- mikä pinkki kukka? (tää taas näyttelee suurinta osaa mun mielessä, oon ihmellinen visualisti, ja mun suunnitelmat perustuu aika paljon mielikuviin. esim. tuo kukka symboloi niin montaa asiaa ettei sitä järjellä käsitä muut kuin minä, ohjaa kaikkien perheejäsenten pukeutumista, juhlan luonnetta, juhlaillan teemaa ja muuta koristelua/koristelemattomuutta jne...)
- nimenmuutospaperit kannattaa laittaa vetämään heti keväällä, että on toivoa saada nimet kirjoihin suht samalla kun häitäkin juhlitaan. 

joo. toiv tämä linjaus nyt auttaa mua oleen miettimättä aktiivisesti asiaa.eikä tarvitse murulta koko ajan kysellä jotakin asiaan liittyvää yksityiskohtaa, josta kellään ei ole vielä hajuakaan. itse "the päivään"kin on vielä niin kosolti aikaa. nyt keskityn rahan säästämiseen ja sen oikean kukan löytämiseen. muu varmaan sujuukin sitten suht itsestään, eikö?

2 kommenttia:

  1. Vakiolukija takavasemmalta toivottaa rutkasti onnea juhlan suunnitteluun - sekä toki myös yhteiselle taipaleelle. Lisäksi heittäisin kehään kauniin pinkin kukan nimeltään kurkuma (ja joo, ilmeisesti sen mausteen sukulainen). Saatavuudesta eri vuodenaikoihin ei ole mitään käsitystä. Mutta KAUNIS kukka, ja kohtuullisen harvoin tulee peruskimpuissa vastaan.. Googlesta löytyi kuvakin.

    VastaaPoista
  2. kiitos vinkistä. hetken kesti että googlesta löysin muita kun keltasen jauheen kuvia, mutta olipa hieno kukka. komea mutta simppeli. laitetaan harkintaan.

    ja jossain oli maininta että kukinto on tosi kestäväkin... että ehkä ei mukaan kyydissä heti nuupahtais ;)

    VastaaPoista