perjantai 20. marraskuuta 2009

kkkk-yylät!

käyttekste täällä vahtaamassa joko mä olen lähtenyt/lähtemässä laitokselle??? :D kävijälaskuri juoksee hillintöntä vauhtia eteenpäin!!! hihi!

edelleen. en ole menossa minnekään. kaikki kotikonstit on kokeiltu käynnistykseen, ja poika senkun villiintyy ja vahvistuu, mutta tiukkaan mahassa tuntuu pysyvän.

viimeyönä synnyttelinkin sitten unessa koko yön. katetria ja tippaa ja letkuja roikkui musta jokapuolella. vauvaa ei siinäkään kyllä aikaiseksi saatu. siinä unessa kolmatta pvää kärvistelin käynnistyksen kanssa, eikä homma edennyt minneen.

viimenen neuvola oli tänään. huomenna on 40 vkoa täynnä. "viimenen" sanon siksi että en usko enää sinne meneväni poikanen mahassa. tosin jos joku sattuu muistamaan vanhoja juttuja, ruttunaaman kanssa kävin neuvolassa kun synnytys oli jo käynnissä, rvkolla 41+4. silloin soitin kättärille, ja ne käski pysyä vielä kotona, ja koska mulla on nla-aika, kävin siellä marmattamassa oloja. ja lähdin neuvolan pihasta synnärille ;)

seuraava neuvola-aika on ensi keskiviikkona, mutta tiistaina menen osteopaatille synnytyksen käynnistykseen, jos vauvaa ei sitä ennen kuulu. eli ehkä ei raskausajan neuvoloita tosiaan mulle.

vikaneuvolassa verenpaineet oli hyvät, pissa puhdas, sf-mittaollut jo pari vkoa 33cm, ja paino samassa, vajaa 63kiloa. ei siis uutta minkään suhteen. sydänäänet oli tälläkertaa mainiot, ja poika liikkuu hyvin. turvotusta on runsaasti käsissä ja jaloissa, mutta väliäkö tuolla. vauvan pää on edelleen irti lantiosta, ja nyt tuli käsky jättää koirankanssa lenkit sikseen. marraskuisessa lätäkössä ei meinaa ole kiva persiillään istua jos sattuvat lapsivedet mennä loiskahtamaan tuolla skutsissa. ja pään ollessa irti lantiosta, siinä toisaan on se napanuoran luiskahtamisen riski olemassa, ja sitä en nyt aio ottaa. murun rontit lähtee maalle huomenna, ja oma karvanaama toiseen mummolaan varmaan vkonloppuna myös.

siittiöasiakin selvisi. herra unknown on käynyt lataamassa muutaman setin tavaraa lisää, ja mä voin ostaa ne itselle sinne tanskalaiseen pankkiin odottamaan, ja pohtia myöhemmin missä maassa iltatähteä haluaisin tehdä jos sille päälle satun. olen sitä mieltä ihmiset tuhlaa rahojaan vaikka mihin turhaan. se on yksi madeiranreissu taikka villiksimennyt baari-ilta jonka jätän väliin, ja sillä ostan option iltatähteen. jepjep.

p.s. lahjoittajan ammatti lipsahti sivulauseessa kun juttelin "pankin"tädin kanssa. se saattaa selittää mulle ihan muutaman jutun ton ruttunaaman suhteen kyllä... ;)

5 kommenttia:

  1. Jeps, kyl tääl kyttäämäs tarvii käydä kuuluuko uutsia pikku miehen maailmaan tulosta! :) Sitä tarvii jännittää muiden puolesta kun oma lapsi luku on täynnä! Tai sit mun tarvii vaihtaa miestä joka haluu lapsia tai tehdä myös ns. yksin! :)

    VastaaPoista
  2. Myönnän olevani syyllinen... :)

    VastaaPoista
  3. Samoin :) Tunnustan... kyyläämässä käyn, jänskättää!!

    -nelli-

    VastaaPoista
  4. Liityn joukkoon, montakohan kertaa päivässä käyn varmuuden vuoksi kurkkaamassa ;) Välillä tuntuu ettei tosiaan tajua, että kohta siellä oikeesti on vauva eikä tää oo vaan ikuisesti jatkuva tarina. Vaikka siis toivottavasti tarina jatkuu sitten putkahduksenkin jälkeen.

    R

    VastaaPoista