sunnuntai 29. marraskuuta 2009

prinsessa 3 vuotta!

nyt näyttäisi siltä että neiti ruttunaama saa pitää syntymäpäivänsä yksinoikeutenaan. tunnetusti mä en ole kovin nopea synnyttäjä, ja nyt ollaan jo aamussa. jos haipakkaa vedän tän session, ehtii toki veikka neidille lahjaksi toki, mutta epäilenpä...

tuo kolmevuotias on kyllä niin maailman mahtava tyyppi. näistä synttäristäänkin se on niin iloinen. aamulla se sai itsevalitsemiaan prinsessakeksejä aamupalan päälle. voi sitä onnea kun laitoin lautaselle 3 keksiä! kortin ja laulun toinen otti vastaan onnellisena hymyillen. paketista se ilahtui ja kiitti myös. veikeänä se katseli pakettia tovin ja sitten sanoi: "onpa hieno, mitähän tuolla voi tehdä?" (sit mä repesin! :*D )

ehdotin paketin avaamista, ja siitähän tytölle uusi riemu repesi. voi se on niin vilpitön ihanuus.

tänään leikataan rutun tukkaa. (uskon vanhoihin taruihin ettei alle 3 vuotiaan tukkaa saa leikata, koska sen elämänvoimat on niissä, joten symbolisesti muutama sentti lähtee tänään tuosta kiharapilvesta rajapyykin kunniaksi.) sitten pööpöillään mekoissa koko päivä. ja rakennetaan lohikäärmekakku. ja muutama lähiönaapuriystävä tulee kakulle, jahka mä en lähde synnyttämään. oli pakko rajata kutsut muutamaan, jotka ehkä muistan kiireessä perua, tai jos en, niin ovat sitä laatua etteivät loukkaannu ;) sukukahvitusta en järjestä, koska se on aina vähintään se 50 ihmistä paikalla. nyt ei tämä mamma siihen taivu.

juhlapäivä siis tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti