sunnuntai 8. marraskuuta 2009

vettä?

näin isäinpäivän kunniaksi aamulla musta lorahteli ulos jotakin. eipä ole ennen lapset mulla lähteneet syntymään vesi edellä, joten kättärillehän se oli soitettava. päivä on nyt mennyt itseä ja vauvaa tarkkaillessa. enempää ei ole lorinaa tullut. ja liikeseurannassa vauva ollut ok.

aamupvästä kerkesin hermostua kun en saanut vauvaa ekavarttiin hereille. hemmetin unikeko! meni kaksi lasillista mehua ja kaksi kourallista rusinoita ennenkun herra vauva suvaitsi herätä ja mellastaa toivotut 10 liikettä. iltapvästä nakki oli helppo. 3 minuuttia ja 10 liikettä täynnä.

iltapävstä soitin kättärille että vauva liikkuu eikä uutta lorinaa ole ollut, joten kotona iltaa vietellään. jos alkaakin tulla lisää, tuota vesimäistä tai vihreää tai verestävää, niin näytille on lähdettävä.

nyt vaan sitte vietetään murun kanssa mein vuosipäivän iltaa kotosalla. toistaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Alkaa olla niin jännää niin jännää...

    VastaaPoista
  2. Jänskättää täälläkin! Kohta se vauva varmaan syntyy! :) Mulla esikoisen synnytys alko kans "lorahtelulla" Ei voi sanoa että ois lapsivedet menny mut sitä se oli ja yöllä kun tapahtu niin lähettiin suoraan laitokselle matkalla sinne alko sit kunnon supistukset mut 12,5 tuntii meni ekasta lorahduksesta kun poika oli maailmassa! :) Innolla täällä odotettaa uutisia pikku miehen syntymästä! :)

    VastaaPoista