maanantai 23. marraskuuta 2009

kuukautiskipuja. aaltoillen.

aamulla seiskalta alkoi kuukautistyyppinen kipuilu. aaltoillen se on tullut ja mennyt nyt muutaman tunnin. selkeetä supistelua tämä ei ole, mutta saa nähdä mihin kääntyy. nousuun vai laskuun? pitkän päivän iltaan vai jännään finaaliin?

hauskaa tässä on myös se että ruttunaaman syntymään johtaneen supistelut alkoivat maanantaiaamuna kello 7, siksi oloni on toiveikas :) toisaalta itseni tuntien, tää nyt vaan on tätä tällästä lämmittelyä, ja huomenna osteopatiassa patistellaan vauvaa lisää kohti maailmaa. että keskiviikkona täällä on syytä oikeesti jännitellä.

koetan nyt saada vauvan uudinverhon valmiiksi, ja kylppäriin sellasen taskupussin hoitopöydän viereen. ja samalla värjään turkoosiksi muutaman harson. siinäpä tämä aika tässä kuluu, hiljalleen, eteenpäin...

edit:

ja hiljalleen on kulunnut alkuiltaan aika. supistaa selkeesti, mutta ei tiivisty ei kipu kovene. täällä siis lusitaan ompelukoneen ääressä vielä iltakuudelta. käy tuo vauva sääliksi. supistuksen jälkeen se tönii tosi kovin takasin. varmaan ihmettelee että mitä hittoa se mama on alkanut puristelemaan ja kiristelemään ;)

1 kommentti:

  1. Oo, jännää! Toivottavasti pian alkaa tapahtua ja pääsette tapaan uutta tulokasta myös kohdun ulkopuolella!

    T: Yksi niistä kävijälaskuria villiinnyttävistä kyylistä ;)

    VastaaPoista