maanantai 5. heinäkuuta 2010

aargh

hemmeti.
kun äimistellen etsin nettimaailmassa tietoa siitä, mikä ihme poikulia mahtaa vaivata, törmäsin vauva-lehden keskustelupalstalle. note to self: älä lue ko. palstaa enää. voi herra mun jee mitä juttuja. vaikka kuinka yritin olla provosoitumatta, sai selailu mut järjettömän raivon valtaan.

tiedoksi idiooteille:
- homoseksuaalisuus on ominaisuus ihmisessä. ei sairaus. ei rikos. homoseksuaalisuus ei tarkoita ihmisten ja lasten silmille leviteltävää seksiä, ei pervoilua julkisesti, eikä muutakaan kummallista. suurimmalla osalla homoseksuaalisista ihmisistä on aivan tavallinen parisuhde taikka perhe-elämä. jos haluatte tietää, ei meillä harrasteta seksiä keittiön pöydällä kun lapset syövät. ei varmaan heteroperheissäkään. ja tiedoksi että homoseksuaalisiin suhteisiin lapsia saadaan vaikeasti. harkinnan ja vakavan haluamisen kautta. samoin ei ole kaikissa hetero-hups-suhteissa. lasten saamiseen, kasvattamiseen ja hyvinvointiin tähtäävää toiminta ja  motivaatio on hyvin korkealla suurimmassa osassa meitä hassunkurisia perheitä.

- homoseksuaalisuus ihmisessä ei ole vanhempien aiheuttamien traumojen korjailua, tosin kun ko. palstalla väitetään.

- sukupuolineutraali avioliitto, ja homojen adoptio-oikeus on tasa-arvoista ja inhimillistä. perustelut siitä ettei raamattu tue samaa sukupuolta edustavia suhteita on aika perseestä. noin 100% varmuudella voin sanoa että ihmiset jotka tähän vetoaa, ei muutenkaan noudata raamattua kirjaimellisesti. on se vittumaista että ko. kirjasta otetaan ohjeeksi ne asiat mitkä itselle sopii, ja moralisoidaan lopuilla. enkä tosiaan ymmärrä kenen heteron avioliittoa se alentaa, että esim. mun parisuhde siunataan?

- pride-isku on hyvin hyvin hyvin tuomittavaa, ja erittäin järkyttävä teko. tosin ko. palstaa selaillessa en yhtään ihmettele että sellaista tapahtuu.

- ja sille joka kysyy miksi ihmeessä lapsia pitää moiseen pride-ällöttävyyteen ottaa mukaan, haluan sanoa; isku tehtiin helsingin keskustassa, missä on ollut takuulla myös sivullisia aikuisia ja lapsia ostoksilla, tai seuraamassa kulkuetta. ja lasten ottaminen pride-kulkueeseen on perheen yhdessä tekemistä, suvaitsevaisuuden opettamista, sen osoittamista että maailmassa on muitakin homoseksuaalisen lapsiperheitä kuin omamme. *

en todella ole tajunnut miten kapeakatseisia ja vihaisia ja typeriä ihmisiä maahamme onkaan piilotettu anonyymiteetin taakse. ihmettelen sen valossa myös sitä että saan näinkin rauhassa näitä asioita täällä omalla foorumillani huudella ja mielipiteitäni esittää, eipä ole ensimmäistäkään homovastaista kommenttia (vielä) tullut. mutta hyvä niin. kuka noita idiootteja muuten ojentaisi, jos en minä täällä? palstalle vastaaminen on aivan turhaa ajanhukkaa. 


* emme toisin olleet paikalla koska poikamme oli tosi kipeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti