torstai 22. heinäkuuta 2010

järjenvalo

kiittelen täällä taas yletöntä järjenkäyttöäni. lupasin tälle aamulle hoitopaikan naapurin muksulle. hyvin ajateltu, kun edellinen ilta ja puolet yöstä meni ulkosalla hilluessa.

koko illan aikana otin 3 lonkeroa, mutta asiaan vihkiytymättömälle se oli aivan tarpeeksi. villit krappeli-fiilikset puski yöllä pintaan. hirveä jano, päänsärky, hiki ja vapina. ja sitten pystyyn 6.30 leikkimään poikasen kanssa, ja 9.30 soi ovikello ja naapurin muksua tungetaan ovesta sisään. onneks aamulla huitastu litranen mehua ja päänsärkylääke nosti touhufiilikset normaalitasolle.

poikanen nukkui yönsä siirrosta (mummila-koti) huolimatta putkeen sopulin lailla. mutta mä sit valvoin yöllä irrationaalipelkoineni ja ihmettelin miksei se herää huutamaan ollenkaan. hikisenä sängyssä kieriessäni tolkutin itselleni että unikoulu vaan skulaa, eikä pojalla ole mitään hätää. kertaalleen jouduin kuitenkin käydä asian varmistamassa. ja mitäpä siellä? siellähän se tuhisteli uniaan. koskahan opin relaamaan tän asian kanssa? että poikuli on ja pysyy, huolimatta siitä, vaikka joskus vähän irrottelisin... (illalla kun kyselin miten hoitajilla menee, vastasi iskä että: "hyvin täällä menee, yritä sä nyt pilettää rauhassa!")
no ajan kanssa mä kai opin oleen ressaamatta. ainakin toivon niin.

no joo. pink:hän oli hyvä. ja persoonallinen, ja kekseliäs. ja diggailen niitä vanhempia biisejä aika täysillä. joten kyllä, kyllä tykkäsin! 

muuten mainio lepakkoparaati vaelti jo asemalla vastaan ja samaan suuntaan ennen keikkaa. suurin osa tutuista oli paikalla, ja kevyesti silmäten voisin epäillä joka kolmannen tapahtumassa oleen vinokas. tosin arvioni voi olla väärä, koska paikalla oli noin 18 000 ihmistä, ja onkohan suomessa yli 6000 lesboa? no, ainakin mein ympäristössä, siellä vähän peremmällä tungoksesta jakauma oli vähintäänkin 1/3...

ja koska mä yritän edelleen provota teiltä jonkunlaista kommentia, niin huutakaa hep! jos lepakkona olit paikalla :D
2 x hep mein kotoo!

3 kommenttia:

  1. yhy ois kyl ollut ihana olla siel, mut enpä saanu mutsilta rahaa kinuttua.

    hei saanko mää udella, että minkä ikäinen sää olet ? ja minkä ikäsiä sun lapset on?

    VastaaPoista
  2. HEP! Melkoset lepakoiden kokoontumisajot oli eilen joo.. :D Hyvä keikka!

    VastaaPoista
  3. emmätiedä onko mun ikä mitenkään kiinnostava faktori oikeesti, mutta kun moow kysyit, ni tirpan päälle 3kymmentä olen mä.
    lapset on teini, leikki-ikänen ja puolivuotias.

    kiitti hepistä (? salli mun nauraa!)
    kiitti HEP:istä (oliks parempi?) hauwerine!

    VastaaPoista