perjantai 2. heinäkuuta 2010

vainoojat

meitä vainoaa erotiikantappajien lisäksi pari muuta lapsiperheessä viihtyvää pirulaista.

laryngiittus maximus
- laryngiittus ilmaantuu kun ruttunaama laitetaan yöhoitoon. laryngittus aktivoituu hoitoyönä aiheuttaen rutulle hengenahdistusta, vinkunaa ja haukkuvan yskän. laryngiittuksen takia hoitopaikka on valittava tarkoin. laryngittus on säikäyttänyt puolikuoliaaksi jo muutaman lapsenvahdin. laryngiittus seuraa usein ruttunaaman peesissä myös kotiin aiheuttaen hippaamassa olleissa vanhemmissa väsymysmaximaaliksen. väsymysmaximaalis on seurausta hinkuvan lapsen aiheuttamasta valvomusmaximaaliksesta.

kuumeilus maximus
- kuumeilus maximus ilmaantuu pojalle kun vahemmat suunnittelevat iltaa ulkona. kuumeilus aiheuttaa poikulille nitinää, natinaa ja huonoja unia. vanhemmille taas väsymystä ja huolta. kuumeilus maximukseen on olemassa toki hyviä lääkkeitä. ongelmana on vaan suppomuotoinen lääke, joka ulostautuu vaippaan heti pian laiton jälkeen. myös kuumeilus maximuksesta seuraa vanhemmille väsymysmaximaalis.

näitä kahta uhmaten mammat kuitenkin suuntaa tänään helsinki pride 2010 naistenbileisiin.varokaa pirulaiset, me ollaan varauduttu, pojalle on kuumesuppoja, rutulle jäätelöä.

1 kommentti:

  1. Suosittelen nestemäistä panadolia. Toimii!

    Mukavaa iltaa!

    -Fairy-

    VastaaPoista