tiistai 20. heinäkuuta 2010

kesälomareissun tynkää

käytiin eilen perheen kanssa lennättämässä leijaa ja potkimassa palloa puistossa. olipahan kiva perhehetki. ruttunaama oli semmoi täpinöissä ettei sille mennyt ohjeet jakelukeskukseen ollenkaan. hirveesti vauhtia, ei juurikaan järkeä. ja loukkaantumisia jos joutui tiukkaan sanomaan. vauva oli kiukkunen kun ampiainen ja natisi vaunuissa, sylissä ja maassa. (tosin nukahti sitten kotimatkassa vaunuihin.) oikeen tätä arkea parhaimmillaan. ja kun soppaan lisätään se, että himpulat on karjuneet vuorotellen tän 1,5vkoa ja sen päälle poika huutaa autossa, aina, on lopputulema se, että tänä kesänä ei edes yritetä enää minneen pidemmälle. turhaa hermoa lähteä tienpäälle tai reissuun polttamaan.

( mein viimenen reissu meni kyllä tosi jees, mutta aina sitä saa olla mama ressissä milloin mistäkin. toiv ei pidetä kaikkia hereillä, toiv ruttu ei tuhoa irtaimistoa tai riivaa ketään hulluuden partaalle, kuka maksaa mitkäkin ruuat, ja kuka nukkuu missäkin, eihän olla vaivaks, kenellä kaikilla pitikään käydä... vaikkei moiseen ressiin olisi ollut ees tarvetta, niin tälläsellä pingottajalla se on vähän aina päällä, eikä edes näy ulos. )

no siis. me nyt sit satsattiin lomarahat "omaan aikaan" ja napattiin liput pink:in keikalle. hyvä parisuhde on meinaan lapsen paras koti. kun päästään himppu omalle ajalle nollaamaan kaksin, niin jaksetaan sit nitinäreissuja uimarannoille, lähisaariin, puistoihin, toreille ja keskustaan niin että lapsille jää kauniit kesämuistot, eks nii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti