maanantai 12. heinäkuuta 2010

oih ja voih

ihanata!
ollaan oltu viimevkolla mun vanhassa kotikaupungissa vierailulla.
aivan mieletöntä! miksi kukaan haluaa maksaa itseään kipeäksi lentääkseen toiselle puolelle maailmaa. 3h kärvistelyä tosi kuumassa autossa vei meidät upealle kesälomalle. lomakeskuksessamme oli täys ylläpito, lastenhoito järjestetty ja ranta vieressä.

hyvää ruokaa, uintiretkiä, kanavaristely, hiekkalinna, tilkka punaviiniä, kahvia, mansikoita, jäätelöä, aurinko, helle, vedyt, rakkaita ystäviä.

lapsilla oli tosi kivaa, samoin mammalla.

jotkut asiat ei ikinä muutu, kuten ystävyys.
ja jotkut ihmiset, kuten ystävät, muuttuu sillälailla että aina niistä kuitenkin tykkää samalla lailla aika hulluna.

jotkut asiat myös tuntuu sydänalassa ihan erityiseltä.
rakkaan ystävän halaaminen pitkästä aikaa. ystävän löytämä rakkaus. yhteiset hölmöt jutut esikon kanssa. ruttunaaman into ja vilpittömyys. poikulin iloilme. mansikat ja jäätelö. aamukahvi muumikupista. lasi punkkua, savuke ja pala suklaata. viilentävä tuuli helteellä. järviveden maku huulilla. lepakon lento kesäyössä. 
aivan kerrassaan hehkuttamisen arvoisia juttuja, asioita joista tämän kesän muistan pitkään.

hiis!


juuri nyt parhaillaan loma jatkuu murun kotiseudulla, pienempien lasten mummilassa. täys ylläpidon ja lapsenvahtipalveluiden vuoksi tämäkin on kiva paikka lomailla. mutta kuumaa on, lämmintä, tuskasta ja hikistä. mummila on pakattu pakettiin julkisivuremontin takia, ja tämä asunto on totaalinen pätsi. luulen että huomenna suunnitaan kotiin, koska tässä lomakohteessa ei tuota ilmastointia satu nyt todellakaan olemaan, ja näillä helteillä se on aika iso miinus hyvinvoinnille.

no, täällä on jo paikallinen huvipuisto käyty tsekkaamassa tänään, huomenna ehkä vähän antiikkikauppoja, kierrätyskeskus ja keskimmäiselleni lupaamani kesälomaylläri, sit alettais oleen varmaan kotivalmiita.

oih ja voih, ihana kesäloma kaikkinensa!

p.s. murukin on nyt lomalla. ihana oli ikävöidä sitä muutama päivä kun oli itse reissun päällä. ja nyt tuntuu että meillä on maailma auki, kun yhteistä aikaa on useita viikkoja putkeen tästä eteenpäin. mainiota! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti