maanantai 12. heinäkuuta 2010

kolkyttonnia, thänk juu.

6.3.2009 siirryin tähän osoitteeseen kouhkaamaan omia asioitani. kävijälaskurin lisäsin joskus matkanvarrella, ja nyt about himppapäälle vuodessa täällä on ollut 30 000 käyntiä. ei mitään massiivista suosiota, kuten en kaipaakaan, mutta muutamaa ihmistä näköjään jaksaa mun maaniset ja omanapasen oloset tekstit kiinnostaa. tsiigasin joskus että keskiverto on noin 70-100 käyntiä / teksti tahi päivä.

kun mä ajattelen että siellä joku lukee, saan kirjoitettua tähän avoimeen päivä/kouhkauskirjaani selkeämpää tekstiä. pahvikantinen päiväkirja ei ole mun juttu, en saa selkoa, en tolkkua, enkä ymmärrä ideaa mitä olen joskus aiemmin kirjoituksellani hakenut. sensijaan nyt kun kuvittelen sut siellä ruudun äärellä lukemassa, joudun käyttää suht normaalia sanajärjestystä, suomenkielisiä lauseita ja kuvailevia sanoja jotta yhtään saisin välitettyä sitä mitä haluan sun oppivan täältä. huomattavasti selkeämmän tekstin vuoksi tänne on itsekin kivompi palata kun pahvipäiväkirjayritelmiini! 

kiitos siis kaikille uteliaille salalukijoille, ja erityiskiitos niille muutamalle jotka raatsii myös kommentoida toisinaan!

jatkuu...

4 kommenttia:

  1. Omatuntoa kolkuttaa, omassa blogissani aina kitisen niista salalukijoista ja ilahdun satunnaisista kommenteista... Ei mulla oikein mitaan tahdellista ollut, paitsi etta seuraan sun bloiga saannollisesti.

    VastaaPoista
  2. Jees! Kiitos itsellesi, kun kirjoitat hauskasti ajatuksistasi!

    terveisin,
    "Salalukija" :D

    VastaaPoista
  3. hih. kiitos viesteistänne "salalukijat". kattokaas, ei se kommentointi niin vaikeaa ole! ;)

    VastaaPoista
  4. Täällä kanssa yks laiskasti kommentoiva anonyymi "salalukija":) Kirjoitat niin hauskalla tavalla, että aina tulee palattua uudelleen lukemaan juttujasi. Ja blogisi kuvat on myös ihanaisia.

    VastaaPoista