keskiviikko 26. tammikuuta 2011

asiakaspalvelua

oon hoitanut erinäisiä asioita tässä, ja haluan kiittää niitä ihania ihmisiä jotka on asiakaspalvelussa omalla alallaan.

soitin päivähoitomaksutoimistoon, ja vaikka luuriin raakkunut nainen kuulosti enemmän pubiruusulta kun miltään muulta, oli se todella kiva, joustava ja asiallinen. laittaa mulle ruttunaaman hoitomaksusta "noin" summan nyt heti, ja tarkentaa sitä kun saa palkkakuitin. mahtava homma.

soitin myös nimiasioissa kainuun maistraattiin ja rakastuin jaana-nimiseen lupsakkaan asiakaspalvelijaan, joka oli puhelimessa äärettömän ystävällinen ja avulias. ei niistä papereista, saatikka nettiohjeista saa helkkarikaan selvää, mutta jaana käytti aikaa ja vaivaa vääntääkseen asiat mulle rautalangasta. antoi vielä suoran numeronsa, jos asiat matkanvarrella epäselvääntyy uudelleen, tai jotaki unohdan. jaana selvitti kaikki maksuperusteet pyytämättä, esitteli eri vaihtoehtoja, ja kertoi mitä vapaamuotosiin luukkuihn kannattaa kirjottaa. olin itse sen puhelun jäljiltä valaistunut ja onnellinen, ja sen lisäksi täyttänyt kaikki vaadittavat paperit valmiiksi. suurkiitos kainuuseen!

helsingin maistraatissa taasen oli joku nuiva aasiakaspalvelija, joka sai mulle sellasen olon että pitäis anteekspyytää haluaan viralliseen parisuhteeseen, ja että siihen tuhlataan niidenkin kallista aikaa. teki mieli käskeä pitämään tunkkinsa, mutta en kai sitä voi tehdä. juukelis!

hauska yhteensattuma oli taas se, että esikoinen oli uskonnontunnilla puhunut mun rippileiristä ja mun ihanasta papista, ja siitä että se on luvannut tulla siunaamaan mein suhteen, niin se pappi olikin ussanopen aviomies! pienet piirit meinkin hiippakunnassa. oli varmaan opelle mieltäylentävää kun jotakin pappia kehutaan maasta taivaisiin [hauska ilmaus tässä yhteydssä] ja se kehujen kohde onkin oma puoliso.

kävin myös siellä neuvolapsykalla. olipa järkevä nainen. ei dramatisoiva hössö, eikä yliolkainen, vaan just semmonen jolle oli helppo puhua, se kyseli hyviä kysymyksiä, ja antoi hyviä näkövinkkeleitä joista mun kannattais omaa olemusta tarkastella. (tästä lisää myöhemin...)

hienoa asiakaspalvelua oli myös vuoremme alla sijaitsevassa autohuollossa. otin netissä yhteyttä sinne ja huolto saatiin onnistumaan perjantaille. olivat jättäneet viestin mun kännyyn, ja kun soitin että tullaan kyllä todella autoa tuomaan, oli korjaamosetä ylen ilahtunut, ja sain puhelimessa vielä vinkkejä ja neuvoja. toivotaan että setä olis yhtä ystävällinen laskuttaessaan meitä sitten korjauksen jälkeen. ei jättilaskua nyt, pliis.


tähän päivään meille tänne kuuluu yks semitervehtynyt esikoinen, yks viidettä päivää kuumeessa oleva poikanen, ja just kuumeilun aloittanut ruttunaama. lisätään soppaan vielä yks lentoasemakyytiä odottava anoppi, yks äitinsä perään uliseva siskontyttö, sekä kaksi hyytynyttä automobiiliä niin se on se mitä oikeesti kuuluu.

kiitos rakkaalle (neljänkympin kuumeessa kärisevälle) naapurille, joka lainaa autoa aamun lentoasemakeikalle. ja kiitos rakkalle L:lle jonka autolla pääsi poikanen lääkäriin eilen. onneks on näitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti