torstai 13. tammikuuta 2011

ihailemiani ihmisiä, osa 1.

mun on ihan pakko kertoa yhdestä mun työkaverista.
mä ihailen sitä aika varauksetta. se on yks niistä naisista jotka päivästä toiseen pitää työpaikalla melua, ja hölöttää mitä sylki suuhun tuo. sen porukoissa on haukuttu lesbot, ryssät ja ortodoksit kovaan ääneen, kunnes olen vieressä kommentoinut ettei ne asiat ihan noin ole. se on kysynyt suoraan mun lesboudesta, lastenhankinnasta, seksijutuista. uskonnosta, äitisuhteesta. perheestä. kaikesta. kysynyt kun kiinnostaa. kuunnellut tarkkaan.

se on kerrassaan nainen joka sanoo mielipiteensä suoraan, hyvät ja huonot asiat, ja pyytää suoraselkäisesti anteeksi kun huomaa mokanneensa. se on aina hyvällä tuulella. kovaääninen, sekatukkainen, iloluontoinen, viisikymppinen nainen.
se on rautaisessa kunnossa, ja sillä on mahtavat käsilihakset, kerrassan koko tyyppi on sutjakka ja reipas.
nauraa paljon. ja kovaa.
se ei ole mikään klassinen kaunotar, mutta pitää itseään arvossa ja juuri se tyytyväisyys itseen ja omaan olemukseen saa sen näyttämään mun silmissä kauniilta.
nainen hoitaa homman kun homman. sekä työssä että vapaa-ajalla.
se on äijämäinen ja ronski, mutta pukeutuu juhlaan naisellisesti.
on äärimmäisen ammattitaitoinen, mutta rento ja pidetty työssään.
järjestelmällinen, mutta huoleton.
tekee kaikkensa ihmisten parhaaksi, ja puolustaa pientä ihmistä koneiston rattaissa, mutta ei kanna töitä kotiin. auttaa jos pyydetään, ei tuputa osaamistaan väkisin muille.

se on neljän pojan yksinhuoltaja. heittänyt alkoholiin suunnanneen miehensä pellolle. ja pärjännyt mainiosti. pojistaan huolehtii leijonaemon lailla, ja toisaalla höyryää ja yrittää saada niitä omille jaloilleen.
miesystäväkin sillä on. joku prätkäheebo, joka laittaa sille ruokaa ja ajeluttaa ympäriinsä.

se istuu mun vieressä ruokapäydässä, aina samassa paikassa, sanoo ettei tässä kahvihuoneessa ole omia paikkoja, paitsi hänen ja hänen työparinsa omat. se syö joka päivä hirveitä määriä lihaa ja isoja kasoja kasviksia. juo kahvinsa mustana ja kuumana. ronskisti nappaa makeita pöydästä ensimmäisenä, että ehtii. 

jonkun mielestä se voisi äänekkäänä ja ronskina naisena olla todella ärsyttäväkin, mutta mä ihailen sitä yli kaiken muun työporukan. tommonen mustakin tulee isona.
ammattitaitonen, suorasanainen, reilu.
viisas leijonaemo.
en kanna turhia murheita.
iloluontonen, rento, hauska.

hieno nainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti