maanantai 10. tammikuuta 2011

myydään menkat

mä jotenkin teininä ajattelin että pitkät ja massiiviset kuukautiset auttais mua saamaan paljon lapsia. ja niinhän se meni. (mistähän bilsan tunnilta moinen totuus on ees päähän pälähtänyt?)

kaivoon on voinu sitävastoin heittää lupaukset naistenvaivojen rauhottumisesta lasten saannin jälkipeleissä. niinkun että kivut vähenis ja splätteri hyytyis.
pskan vtut.

mulla menee vaan hullummaksi.
jo se että saa vetää kipulääkityksen ylärajalla on aika kohtuutonta. eikä asiat ole niinkuin ennen. että ekapäivänä. vaan vähintään kolme ekaa päivää. enkä viitsi edes kertoa kauan vuoto kestää, saatikka paljonko sitä tulee. vois alkaa heikompaa hirvittää.

tän pvän saldo on reilut kaks ja puol tonnia kipulääkettä. lähes pyörtymys kivusta kun laadukkaiden tanskalaisten vaikutus loppui yllättäen kesken päivän.

puhumattkaan siitä punaisesta aallosta joka yllätti töihin päästessä. meni vaihtoon koko työvaatekerta. saamari. tarttis jotaki napakoita 32 kokosia mummoalkkareita. mistäs niitä saa? omat pöksyt pyörii jaloissa tän saamarin rimppautumisen takia. se yhdistettynä viimeseen "ei niin laadukkaaseen" kuukautissuojaan, ja loppu on historiaa. mahtaa pesulahenkilökunta ämistellä csi-aineistoon rinnastettavissa olevaa vaatekertaa siellä pyykkipussissa. varmaan on huomenna kuolemansyyntutkijat siellä ettimässä kadonnutta ruumista.

fakfakfak.

mun lapset on nyt ehkä tehty.
ostakaa ostakaa. saamarin kivuliaat ja runsaat menkat. kivaa on tasanen 28pv kierto. tasan.
sen sivutuotteena saattaa sit saada hiton siistejä ja sööttejä mukuloita. ja pään kerran kuussa sekasin buranalla, iprenillä, paramaxilla ja muilla vinkeillä medikamenteillä.

jos ei kukaan osta, niin myykää ees mulle joku sulamaton jääpuikko jonka voisin tunkea menkkojen alkaessa sinne minne ei aurinko paista, ja ottaa pois reilun viikon päästä. kylmä ehkä vähentäis kipua, ja joku juttu siellä vitutusta.

aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhh!

1 kommentti:

  1. Mulla on tuo aaltoisuus tuttua touhua. Saisi pysyä neljän seinän sisällä vaipoissa maaten sen viisi päivää, mutta kun ei oikein voi. On superimmat ja isoimmat siteenrääpäleet, on kahdet pikkarit ja välihousut ja silti tuntuu että kohta on läpi. Olempa pitänyt myös sekä tampoonia että sidettä. Ja kuumavesipullo alaselällä on must. Takaraivossa pikkupiru jupisee, että varmasti lastenhankintaa yrittäessä selviää etten voi saada lapsia.... Aika näyttää... Tsemppiä, voi tätä naiseuden ihanuutta!

    VastaaPoista