keskiviikko 19. tammikuuta 2011

rullaa

ja hyvin rullaakin. huom. sisältää ällöttävää arjen hehkuttelua.

töissä ovat jo kyllästyneet kuulemaan mun hyvänpalvelun kodista.
joka päivä ilmaannun tyytyväisenä töihin emännän laittaman eväspaketin kanssa. muksut menee ajoissa nukkumaan, ja illat hiissaillaan hali-hali-pusi-pusi-meiningillä villasukkasillaan villapeiton alla kirjat kainalossa.
kasilta nukkumaan, puol kuus ylös ja aamulenkki.
osan viikkoa meen omissa rauhoissa töihin. luen liikennevälineissä.
töissä on ollut mukavaa. siellä on kivoja ihmisiä, ja tuntuu että olen oikealla alalla. saan puuhata ihmisten kanssa niiden parhaaksi ja haasteita ja onnistumisia piisaa.

niinä aamuina kun vien ruttunaaman, meillä on omat rutiinit, ja pulkka rutisee hangessa alamäkeen hienosti. joskus joudun sen myös hakemaan, mutta sitten kotimatka sujuu kivoja rupatellen.

poikuli oppii joka päivä jotakin uutta. ihana pikku tohottaja. mamin kanssa päivät menee sutjakkaasti ja hyvällä rutiinilla. poikuli on riemuissaan kun mamma tulee kotio, ja illat on täynnä iloa, riemua, leikkimistä ja halimista.

esikko on kiva ja avulias. on alkanut pyytää apua läksyissä, haluaa nyt nämä yläluokat suorittaa hyvin, että voi lukiopaikan valita mistä haluaa. lähemmä ysin keskiarvolla se alkaakin olemaan pala kakkua, mutta neiti vaatii itseltään "vähän enemmän". hyvä että on kunnianhimoa sanon mä.

nyt otan ruttunaaman kanssa kalakirjan esiin ja tutkitaan haita, mureenoita ja muita ihmeitä. sitten kuppi minttukaakaota, pari palaa suklaata, syliä ja yöunet. kyllä sit jaksaa. kun tää nyt rullaa, ni antaa rullata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti