torstai 4. maaliskuuta 2010

hää-hää hää puhu häistä!

voihan härän pylly!

siis muru on muutamaan kertaan kysellyt jahka haluaisi naimisiin. mutta mun kiemuraisten vastausten takia asia on jäänyt roikkumaan. nyt kun kävin töissä selvittelemässä ystäväni asiaa, alkoi vanhempien rouvashenkilöiden puolelta ankara kuumotus hää-aiheesta. ihan utelumailiakin sain sitten.

siitä provosoituneena kävin sitten kyselemään murulta (ihan ohimennen) miksi hän on mut halunnut kihlata, ja kyyyyllllä! hää on ihan meinannut mut loppuikänsä pitää, ja naimisiinkin viiä! us-ko-ma-ton-ta. kyselin vähän myös että josko hää olis ihan vuotta miettinyt (tänä, ensi, sitten, sitten vai 10 vuoden päästä)? nii ihan tätä vuotta jo. asia kuulemma menee niin että hää sit vie, ja mä vikisen. (kato ees jossain asiassa. ;)) sanoin jepjep ja kyllä, ja mutta että asia on mulle ihan todella ihan once in a lifetime, että tietää suhtautua asiaan sen vaatimalla vakavuudella, ja kun on asiasta niin varma, niin asiaan voi palata. ja hää sanoi niin tekevänsä.

ensireaktioni asiaan oli että juu-juu, ja kattellaan, kattellaan rauhassa. mutta aamulla kilahdin. ihan positiivisella tavalla, tosin.

että mun kerran elämässä naimajuhlat jäis jonkun muun käsiin? no-ou! vaikka lupasin antaa sen hoitaa ja vaikka hää yltiöromanttinen osaa ollakin, ja osaa yllättää vaikka millä, niin haloo-o! haluan sanoa asioihin jotakin. ja tehhä.

no juu, ei ole ajatus tänään oikeen ajatus kasassa pysynyt. näin hyvää ystävääni aamulla, ja sanoin sille että jos mä joudun naimisiin, kaasoksi joutuu hän. mutta kannattaa varautua siihen että soitan viiden minuutin varoajalla että: "tuu äkkiä! pitäis valkata luomiväri! muuhun ei ole aikaa, nyt se hää meinaa viiä mua!"

mitä itse toivoisin SUURELTA päivältä? njaa...
- ei kolttuja, ei pönötystä, ei heterotraditioita (eikä muitakaan traditioita.)
- rakkaat ihmiset kyllä, skumppa kyllä, illallinen kyllä. sviitti keskustahotellissa kyllä.

...pitis vissiin mutsin 70-luvun valkosista hippifarkuista saada tahra pois persiistä. näyttää kahvilta. vinkkejä anyone? ei auttanu klorite, ei vänisoksiäksön...

2 kommenttia:

  1. Kokeileppa fairyn tehovaahtoa. Mä sain valkoisista sammareista persiistä nokitahran pois sillä, kun mikään muu ei tehonnut.

    Siis sitä fairyn tököttiä mikä on tarkoitettu paistinpannujen puhdistukseen.

    VastaaPoista
  2. siis kiitos tuhannesti vinkistä! arvaa että vastasin tähän jo, mutta kommentti on näköjäänsä kadonnut. minne lie mennyt.

    kokeilen tuota!

    VastaaPoista