tiistai 30. maaliskuuta 2010

voi lähiö!

viimeyönä kun mein talossa nukuttiin kun porsaat, on tapahtunut pihalla jänniä! aamulla ystäväni ylemmästä talosta soitti, koska narkkipörhöt oli murtautuneet mein rappuun ja hilluneet pihalla. ja siis koiria myöten koko mein talo nukkui ruususen unta. pörhöt oli pöllineet pyörän satulan naapurin fillarista, ja toisen naapurin vaunuista lampaantaljan, murtautuakseen näillä välineillä kostoreissulle jollekin diilerille toiseen rappuun.

pihalla oli sitten käyty kunnon "rosvot vs. poliisit" -leikki, kirmaten pitkin pihoja ja metsiä. lähiössähän tämä on ollut lasten suosikkileikki kautta aikojen. hyvä että edes aikuiset pitää perinteitä yllä :) lopuksi kaikki rofet saatiin kiinni, ja laitettiin telkien taakse, ainakin hetkeksi. varastetuista murtovälineistä lampaantalja on ystävälläni tallessa, ja saan palauttaa sen naapuriin illalla. satulan koordinaatitkin saa ehkä tietoon, kunhan silminäkijän tavoittaa. saattaa naapurinpoika päästä huomenna hyvässä lykyssä jo pyörällään töihin. tänään se raasu pisti juosten mein ohi mein tarhamatkalla.

oi tätä lähiöelämää. talomme omat narkkikset asuu toisessa päässä taloa, oli kostajien sakki ehtinyt tutkia taloyhtiöstämme ns. vääränpään raput jo neljästä talosta. kahdesta ikkunat on nyt rikki, meidän ja yhteen toiseen oli päästy ns. helpommin konstein...

3 kommenttia:

  1. voi hevonhäntä.
    Meillä täällä lähiössä on samaa menoa aina välillä, meidän rapussa on Kuningas Alkoholin bestis joka kerran mäiskäs tuon rapun lasioven paskaks rappurallilla .Voi tsiisus että pelästyttiin!

    Tätä tää on. Kun nuo rauhoittuis ,ois täällä oikeesti täydellisen ihanaa.

    VastaaPoista
  2. mä olenkin nyt aivan järkyttynyt. loppukaneettina suojeluhullu puolisoni keräsi rappukäytävästä käytettyjä ruiskuja... ei, ei tänne! pysykää poissa!

    mä esim tungin aamulla vauvani vaunuihin ihan niinkun muinakin aamuina. töks vällyjen väliin, onneks pörhöt ei ollu jemmanu neuloja esim. sinne.

    v***u.

    VastaaPoista
  3. Meillä raivokauhuisana pidetään rattaat sisällä, mikä sinänsä onnistuu kuin ei ole kuin 6 porrasta rappukäytävässä kotiovelle. Jossain vaiheessa ne on jätettävä tonne pyöräkellariin, kun uskaltaa.
    Meidän kuningas alkoholin bestis on nimittäin käynyt irrotteleen jarruja ja satuloita pyöristä, venaan kauhulla mitä se keksii rattaille...

    Ei oo muuten tullu ees mieleen että ne saatanan jurpit vois tunkea neuloja vaunuihin, karsea ajatus.

    Voimia sinne lähiöön, me täällä pyllymurossa pidetään lippu korkialla!

    VastaaPoista