maanantai 8. maaliskuuta 2010

njaa.

voikohan tää mun fyysinen paha olo johtua vaan jumiutuneista hartioista? munhan se pitäis tietää itse. itseasiassa. vois vissiin yrittää niitä itse itsehoitaa. lämmöllä ja venytyksillä. suosikkitököttiäni tiikerisalvaa en niihin uskalla laittaa, kun hartiat on suht lähellä rintoja kuitenkin. ainakin mulla. vois vauva pökrää siitä tiikerisalvan hajusta... mutta jos vähän yrittäis niitä aukoa. ei siitä ainakaan haittaa voi olla.

pidin laryngiittipotilaan vielä kotona. yö meni hyvin sillä, mutta aamulla oli aika poksahtava yskä. ja nokka tukossa. jospa jo huomenna voisin viedä sen päiväkotiin katsomaan parempia virikkeitä kun yks nuutunut lähiömutsi. tuntuu vaan hiton pitkältä päivä sisällä (huom. muru nukkuu makkarissa!) kahden lapsen kanssa, ilman ulkoilun suomaa raikkautta.

ehkä mä pääsen lenkittää koirat vauvan kanssa kun esikko tulee koulusta. mutta vähän käy ruttunaamaa sääliksi. samat nurkat jo kolmatta päivää. ja studio ghiblin sallitut animaatiotkin on koluttu loppuun. voi nyyh.

4 kommenttia:

  1. välikorvantulehdus aiheuttaa pyörrytystä ja pahoinvointia. voisko olla semmonen?

    VastaaPoista
  2. ooh. eipä tullut mieleen. meillä kyllä on tässä flunssa ärhäkästi pyörinyt, josko sellanen olis menny mun korvaan, ja voiskohan se olla ilman korvakipua?

    koetan hoitaa niskat tänään, kipitänpä sitten lääkärin puheille jos ei huomenna ole parempi.
    kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. :D jollakin muullakin tiikerisalva rocks! asiaa.
    -L-

    VastaaPoista
  4. Voi olla ilman kipua. Kaverilla ainoa oire oli ns. asentohuimaus.

    VastaaPoista