lauantai 3. huhtikuuta 2010

asuntomme eläinlajeja, osa 1. "erotiikantappajat"

asunnossamme pesii monituisia eliölajeja. tänään esittelen niistä lapsiperheissä kuulopuheiden mukaan hyvin viihtyvän, meilläkin hyvin yleisen lajin, erotiikantappajat.

asunnossamme on havaittu kolmea eri lajia erotiikantappajaa.

vaarattomin on suurikokoinen, lähes aikuisen mittainen erotiikantappaja. tämä et maximus ryömii omasta kolostaan etenkin ilta-aikaan. se hiipii salakavalasti sohvan viereen juuri kun aikuiset ovat päässeet siihen sylikkäin makoilemaan. se aloittaa työnsä "erotiikantappamisen" salakavalasti toivottamalla hyvää yötä, johon onnettomat vanhemmat vastaavat asiaan kuuluvalla tavalla "hyvää yötä". se ei aina/yleensä riitä tälle et maximukselle, jonka valtava tiedon ja tilityksen nälkä tappaa salakavalasti kenen tahansa vanhemman toiseen aikuiseen kohdistamat lemmekkäät ajatukset. et maximus vaatii aikansa juuri nukkumaanmenoaikaan, ja sen saa häädettyä maailmaa, kvanttifysiikkaa. ihmissuhteita taikka tulevaa koetta pohtimasta vasta kun silmäsi, vartalosi ja ajatuksesi ovat jo syvällä unimaan puolella. et maximus tunnetaan myös nimellä "tainnuttaja".

hieman et maximusta vaarallisempi laji on keskikokoinen erotikkantappaja, et medius. et medius tappaa erotiikaa varsinkin päivä- ja aamuaikoina. aamuvirkkuna lajina se ponnahtaa tukka takussa sängynlaidalle juuri kun aikuinen saa hivutettua nenänsä toisen kaulakuoppaan, tai käden paidan alle. pirteällä olemuksellaan ja kovalla äänellään, ja víkkelällä päällekiipeilytaidollaan se tainnuttaa erotiikan sekunnissa. päiväuniaikaan et medius ei saa unenpäästä kiinni ja salli aikuisille omaa aikaa, vaan piinaa suukottelevia aikuisia erilaisin pikku tempauksin, kuten pissähädällä, nälällä ja "töllöntöillä" (seinään piirtäminen, tavaroiden heittely, sängystään livahtaminen.) tämä laji on toiselta nimeltään "riivaaja".

vaarallisin erotiikan kannalta lajeista on kuitenkin et minimus. et minimus on muista poiketen yöeläin, ja varsinaisen vaarallinen erotiikalle juuri yöaktiivisuutensa ansiosta, se aktivoituu toisten lajikkeiden tainnuttua. muita erotiikan kannalta fataaleja seikkoja on et minimuksen takiaismainen tarrautumisominaisuus (viihtyy ainoastaan sylissä), lajityypillinen loismaisuus (imee ravintoa vanhemmastaan suoraan) sekä kova vaativa huutoääni. et minimus myös haistaa läheisyyden, ja silloin kun se tuntee erotiikan väreilevän ilmassa, se aloittaa lajityypillisen melusaasteen levittämisen joka ei voi asunnossa, eikä edes sen ulkopuolella jäädä huomaamatta. et minimuksen tyypillisiä aktivoitumiskohtia on mm. aikuisten suihkuhetket, pussailu sohvalla, halailu vuotella ja jopa eroottissävyiset ajatukset tai puheet herättävät tämän erotiikantappaja-lajin uniltaan. tämä laji on kutsumanimeltään "totaalitappaja".

yritä tässä nyt sitten. parisuhdetta. :D

3 kommenttia:

  1. :D

    Lajimääritys osui nappiin!

    VastaaPoista
  2. hahahahaah :D eikö? mä aina ite repeen ku nään tän postauksen. tätä kun itse elää päivittäin, ni aina ei ole kivaa ;) mutta tärkeintä on että asialle osaa myös nauraa, ainakin jälkikäteen!

    VastaaPoista
  3. Meillä toi et. Minimus vie kyllä ihan täysillä koko touhun. sen lisäksi on et. vitutus väsymystylös mikä ilmeentyy aina sillon tällön molempien luo. Hommalle voi nauraa niin kauan kun tilanne ei just oo päällä :D

    VastaaPoista