sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

asennemuutos

eilen oli myttysellä kunnon ränttäpäivä. uni ei tullut, tai siinä ei pysytty. tissi ei maistunut. kaikki oli huonosti. murun sylikään ei kelvannut lohdukkeeksi. mamma vaan ja ainoostaan. vähän semmonen "hemmettimikäsillänytTAASon?" - meininki oli koko eilisen päivän. kun ei ymmärrä, tajua, ja tuntuu ettei osaa lasta vaan oikein hoitaa.

asia ja asenne ihan muuttui illalla kun mytty byyttas kaikki vellit kaaressa pitkin lattioita. siinä kohtaa sen  "pätevä,jokolmattakertaatoimessa"-äitinsä älysi mitata poitsulta kuumeenkin. ja kappas. kiikkiin saatiin 37.7. selittää ehkä hieman miksi pojalla on niin kurja olla. samalla vaihtui mamman epätoivo ja ärtymys huoleen ja sääliin.

pikku kulta.
seuraillaan himpulan vointia täällä.
aamulla oli suposta huolimatta lämpöä 37.4.
huomenna jos ei tilanne ole tasoittunut, pääsee pikkuruinen ekakertaa lastenlääkäriin.

huomenna loppuu muuten myös murun yhdistelmäloma. (sairaus- ja äitiysloma, ensinmainittu on virallinen nimi lomalle, toka omassa käytössä oleva nimi, koska mihinkään oikeeseen äippävapaaseen muru ei ole oikeutettu.) ja mulla alkaa taas arki kahdella "yksinhuoltaja"-viikolla. saa nähdä miten mä pitkästä aikaa selviinki yksin... jännä nähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti