maanantai 12. huhtikuuta 2010

viirus

poikulilla on virustulehdus, joka pitää kuumetta yllä. lakisääteinen buranakuuri, lääkäri vaan sanoi että ohjemäärät lääkelaatikoissa on vanhentuneet, että 15x paino on passeli määrä kuumelääkettä (burnan/panadol) jolla oireiden pitis helpottua. nyt poikuli nukkuu 125mg burana sisuksissaan. katotaan miten yö menee.

117e ja mielenrauha. ei ole halpaa hupia, mutta kaikki katottiin samassa paikassa. aikaa meni vajaa tunti, johon sisältyi kaksi lääkäriaikaa ja labrat (sekä labrojen valmistuminen).

miksen jonota arvauskeskuksessa yleislääkärille kolmea tuntia, ja sen jälkeen mahdollisesti viittä tuntia pediatrille sairaalalla (niinkun viime reissulla joka sisälti rs-viruksen). no eipä huvita. ja surkeena valittavan, väsyneen vauvan kanssa se ei käy ihan huvinpidosta. ja kun lysti maksaa 30e plus taksit päälle, ollaan samoissa hinnoissa kun tuolla yksityisellä.

maalaisjärkeä enemmän omaava ja muutenkin jalat maassa elävä muru vähän nikotteli samalla kun mun tili vinkasi. se on niin käytännön ihminen, luottavainen ja varmaan tiesikin ettei pojassa ole "mitään vikaa". mutta tais "maalainen*" olla kuitenkin tyytyväinen kun poikuli tutkittiin huolella.ja tähän malliin kuten kaupunkilaiskermaperselähiömutseilla on tapana asia hoitaa.   

* tästä lisää myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti