perjantai 25. maaliskuuta 2011

hedelmöityshoidot, vaalit ja epäkohta

puuh. menin yhteen sivumailiini lähettämään s.postia yhdestä epäkohdasta joka mua on vähän häirinnyt. siellä odotti viesti kansanedustaja satu taiveaholta, joka on simpukka ry:n puheenjohtaja. hänen viestinsä oli vastaus mun hedelmöityslain epäkohtaa koskevaan mailiin jonka viime syksynä lähetin.
vastaus oli suhteellisen taidokasta polittista "tunnen tuskasi"-liipalaapaa, kirjoittanut hänen avustajansa.
tässä hedelmöityslakia koskeva linkki jotka mailiin oli laitettu, siitä löytyy hallituksen esitys k.o. lakia koskien. lukekoon ketä kiinnostaa:

http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=HE+3/2006&base=erhe&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WORD

mieluusti lukisin kommenttilootasta ajatuksianne, ennenkun alan asiasta (taas kerran avautumaan.) vähän mun nenään tässä haiskahti lähestyvät vaalit...

se syy miksi mailiin menin alunperin pitkästä aikaa, oli reput.
kun seurakuntaamme kohtaan tehty törkeä ryöstö selvisi, ja maailman arvokkain jumalanäidin ihmeitätekevä ikoni saatiin takaisin, palkittiin rikoksen selvittämisen pääroolissa olleet aliarvostetun turvallisuusalan sankarit oman firmansa puolesta. repuilla. repuilla, joissa toki on myös heijastimet.

asia kuulostaa hilpeältä näin julki kerrottuna, mutta jos paskatyön ja sankaruuden palkka on heijastimellinen reppu, niin on aika ankeeta. ystävällismielisesti ja kohteliaasti ilmoitin reppuasian seurakunnalleni, ja toivoin heidän kiinnittävän huomiota asiaan, ja miettivän olisiko raskaan työn raatajat syytä palkita jollakin hiukan arvostusta esittävämmällä tavalla. saa nähdä mitä siitä seuraa.

ja miksi sen tein? no eihän asia tosiaan mulle kuulu, mutta halusin vaan että hyvästä työstä saa kiitosta. ja koska en siedä typeriä juttuja (reppuja). ja se ikonin takaisin saaminen on oikeesti TOSI iso asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti