maanantai 7. maaliskuuta 2011

maha

mein piti mennä katsomaan eilen ihanaan ulkoilmaan mun ystävän mestaruuspeliä, mutta eteisestä käännyttiin takasin. poikuli oli nukkunut huonosti ja oli itkunen ja väsynyt. sitä isompi huolenaihe on kuitenkin jo toista viikkoa ruttunaaman maha.

meillä on duunissa ollut noro-virusta aiemmin, ja ruttuhan byyttasi sitten viime viikolla metroon. ja toisen kerran se laattasi silloin yöllä. mahakipua se valittelee päivittäin, eikä ole juuri mitään syönyt. se on aivan kalpea ja vetämätön raasu.

jonotin taas terveysneuvontapuhelimeen ainakin vartin, ja sieltä epäilivät että sillä on ollut vähän rauhallisempi noro. ihmetyttää vaan miten se supertarttuva virus ohitti meit muut? ja kuinka olen ensinkään kantanut sen töistä ruttuun, saamatta sitä itse? ja miten hemmetissä se voi korventaa tuon pikkusöpölin vatsaa päivästä toiseen?

kyllä olen sitä mieltä että jos se vielä on vetämätön tänään, niin sitten saa riittää. lääkärille pitää tuo maha näyttää.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, lääkäriin vaan jos ei mene ohi. Tuntuu hassulta ajatuksenakin "rauhallinen noro". Onhan noita vatsapöpöjä toki joka lähtöön muutenkin, ja mikä ettei joku voisi olla rauhallisempikin. Mutta että koko muu perhe säästyisi oireitta, se on sellainen onnenkantamoinen et eihän sitä edes tapahdu :)

    VastaaPoista
  2. tosiaan, oli se sittenkin rauhallinen noro. tuntuu että ruttunaama on muutenkin vähän spesiaalitapaus, niin eihän sillä nyt mitää tavallista noroakaan voi olla ollut.
    njaah. saa nähdä miten tuo poikuli. toistaseks sillä on ollu ns. "yhden yrjön tauti".

    VastaaPoista