keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

viiskyttuhatta ja jotaki hulvatonta

no nyt se meni rikki, se viiskyttuhatta. meinasin pyytää sitä lähimmäks tasalukua ilmottautumaan, että voin jotenki muistaa, mutta se humahti yhdessä päivässä niin pitkälle toi mittari, että pitää yrittää uusiksi joskus seuraavalla tasaluvulla.

vielä kiitos. te siellä saatte mut edes yrittämään semmosen tekstin tuottamista josta joku muukin voi saada selvää. jos itselleni wordiin kirjottaisin, en ymmärtäis teksteistä myöhemmin mitään.

asioita joita haluan muistaa, tulvii ruttunaaman suusta.
puhuttiin eilen a-kirjaimilla alkavista asioista. kysyin että mitäs meren pintaan tulee kun tuulee? se kiekas onnellisena - Rrrrapuja!
(ja sellasella intensiteetillä jonka vaan just ärrän oppinut neljävuotias osaa.)

tänään tarhamatkalla se kertoi perhehaaveistaan.
"mein tarhasta se janne vois alkaa mun isiks isona. siis lasten isiks. emmä kyl ole vielä kysyny kyllä. tai sit voisin ottaa jonkun mamin. siis naisen joka vaan synnyttäis ne lapset. lapsia vois olla neljä. mut sit vaan peukku puuttuu. sit voisin peukuks ottaa vaikka pienen kissan. vaikka en tajua miten ehtisin hoitaa kaikki lapset. kun yks rämppää dvd:tä, toinen menee uuniin ja kolmas jo putoo sohvalta. ...ehkä pitäis hankkia yks hyvä isosisko. mein perhe on kyllä paras. kaks äitiä on niin hyvä. toinen voi tehdä ruokaa ja toinen kylvettää lapsia..."

jepjep. mua oikeen itketti ja nauratti samaan aikaan moinen pohdinta. sulonen neiti näpsä. suunnitelmat valmiina.

rutun ja murunkin sähinät alkaa oleen historiaa. taitaa ruttu olla jo varma ettei tuo toinen tuosta lähde. oppositioasenne on jäänyt jonnekin historiaan. "mami sä oot kiva" ja "mami mä Rrrrakastan sua" alkaa oleen jokapäivästä leipää täällä. tänään makoilin liikuttuneena sohvalla kattelemassa kun ne mennä jylläs pitkin kämppää ja riehu. ja ruttu käkätti, räkätti ja kiljui niin että tärykalvot helisi.
"apua, multa voi tulla pissat päähän!" se huuti kun mami sitä roikutti ylösalasin ja kutitti mahasta.

huoh. rakkaus.

5 kommenttia:

  1. Aww :--D<3. Ihana merkintä. Tällasia enemmän!

    VastaaPoista
  2. neiti on kyllä ihan erinomainen persoona! ;*)

    VastaaPoista
  3. Hih, meillä samanikäsen pohdintaa samoista asioista myöskin:) Sit välillä tarkentava kysymys äidiltä: ollaaks me siis poikia vai tyttöjä vai naisia vai mitä me ollaa ( veljekset )...:)
    Tänään oli mietinnässä vauvojen nimet ( sitten, kun heille omia tulee). Paras pieru-pylly-kakka-yms. scheissevaihe menossa, joten nimet ei mitenkään julkaisukelpoisia:/
    Tää on niiin hauska ikä:))

    VastaaPoista
  4. noi nelivuotiaat on kyllä huippuja! niillä on niin monia oivalluksia ja maailma on vielä niin ihmeellinen paikka, että äimisteltävää riittää. sekä aikuisella että lapsella itsellään.
    ootan innolla kun noi pääsee siihen takapuoli-vitsien maailmaan... ;) tulee oleen aika riemukasta, luulen!

    VastaaPoista