sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

jumbulista! (ja venäläistä kiroilua.)

ei jumbulista! sanois mun mummovainaa tähän. ja päälle venäjänkielistä kiroilua. ei ole mahdollista että nyt tässä oksennustaudin runtelemassa, ja sen jo onneksi jättämässä lähiökämpässä on neiti kolmeysi. kyllä mä mietin mikä ihme sitä ruttunaamaa uuvutti eilen illalla, mutta syy selkis aamulla. oikeen oli silmin (silmistä) nähtävissä.

rutulla on jännästi vähän erikokoset silmät, ja aamulla kun niiden eriparisuus loisti metrien päähän, arvasin että sillä on kuumetta. huolimatta hetkellisistä nukahduksista pitkin sohvia, tai just niiden ansiosta neiti kolmeysi, lurppasilmä, on vetäny kivan päivän. mutta alkaa jo mammaa vtuttaa. voisko tää ihmehyppykuppienjalähiöflunssienkavalkadi jo vihdoin loppua?!?mää en henk.koht. kestä että kokoajan joku mun rakkaista on ihan kanttuvei.

noh, käytiin mutsilla ja faijalla syömässä, ja nyt odottelen viestiä tukholmanristeilyn uuvuttamalta siskoltani. sen lupaama tuliaisviini ja -suklaa saattaa pelastaa mun loman viimehetket. sanomattakin selvää että tässä talossa neiti kolmeysi, ja herra kasihammashyppijäinen uhmaaja on olleet jo tovin pedissä. aikuisten aika vietetään tänään sängyssä. hyvinkin ansaittu lomanpäättäjäisviinilasillinen ja pari suklaaherkkua plus dekkari kourissa. kyllä!

ja huomenna sorvin ääreen. je.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti