sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

jalluu, kossuu ja kaljaa

vai miten se meni.
jalluu, kossuu ja kahvia, niin se meni.

lähdettiin sitten baariin. muru läks autolla. join yhden minttukossulla maustetun kaakaon ennen lähtöä, ja baarissa jallukahvin.*

missä te arvon lepakot nykyään käytte? jennyssä? kissassa? häh?

dtm oli ainakin suht tyhjä pitkälle lauantaiyöhön asti. onneksi meillä on murun kanssa suht samankaltanen huumorintaju, joten kökittiin siellä parituntia jallukahvi kourassa ihmisä ihmetellen ja niille naureskellen. plussat myös yläkerran kasarivideopläjäyksestä. se oli aivan mainiota katseltavaa hassujen ihmisten tuijottamisen ohella.

no, tulipa käytyä. kivintä illassa oli murun hiplaamisen arvonen niskatukka. ja kotimatka autossa sen oman, niskatukasta ihanan, kullan kanssa. läpi hiljaisen helsingin, kintut kojelaudalla, pienessä jallupöhnässä mukavia jutellen.



* jallukahvin siks, kun irish coffeeseen ei ollut baarimikolla aineksia, ja päätin kokeilla legendaarista jallua, kun se baarimikko sanoi joidenkin hullujen juovan sitä kahvin kanssa. mielenkiintonen yhdistelmä, totta tosiaan, sanon mä. se maistui pitkälti sille mille yrjö haisee, mutta teki tehtävänsä, eli lämmitti sisuskaluja. ja sitä lämpöähän ylituuletetussa holotnan kylmässä baarissa tarvittiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti