keskiviikko 17. marraskuuta 2010

happimum ja muuta erikoista

hitto vie!
laitoin huutoon myös vaunut. ajattelin että voimme siirtyä ratasaikaan ja tienata vähän puurorahoja samalla. ennenkun kohteeseen tuli yhtään huutoa, lähestyi minua happimum. happimum pyysi kuvaa, ja sen lähetettyäni tarjoutui ostamaan vaunut heti. pienen (hyvin pienen) hetken mietittyäni ilmoitin että kauppa käy, ja saapi hakea kunhan ensin pesen kankaat.

tässä vastaus:
"hei, jos myyt kiitos, voin tulla huomenna hakemaan koska tarvisemme vaunut heti, pesen itse kankaat. ei mitään kiitos"
hmm. himppalimppasen mielivuvitus pääsi valloilleen, ja hekottelimme hervottomana täällä pohtien kaiken maailman skenarioita siitä miten tässä käykään. hurjimpana visiona se että jään kiinni väärennetyt rahat kourassa lastentarvikeliikkeessä. "kun mä siis myin ne kiireellä yhdelle happimumille, kun se tartti ne heti ja maksoi näillä rahoilla käteisellä. en tiedä kuka se on. ei sanonu, on mulla joku epämääränen happimum-mailiosote"... hmmm. 
noh, happimum toimi taiteen sääntöjen mukaan ja laittoi "osta heti"-tarjouksella kaupan kiinni. eli sain sen osotteen ja nimen tietooni. edelleenkään en vaan ymmärrä miten joku tarvitsee vaunut päivän varoitusajalla? mutta saahan sitä ihminen vaunut ostaa niinkun tykkää.

no joo. harkitsinko tätä(kään) loppuu asti. no en. olen naivi, yllytyshullu ja nopea liikkeissäni. 

tässä taas nähdään. ei järjen häivää. huomenna taidan joutua rataskauppaan. (ja ehkä putkaan ;) )

2 kommenttia:

  1. :D Multa kanssa yks vaunukoppa lähti ihan käsistä, vielä korkeammalla hinnalla kuin kaupassa olisi maksanut, kun rouva halusi just sitä kuosia kun hänellä oli ratasosa samaa. Sanoin että pitää sit olla hyvä hinta, kun kyllähän mun ratasosan arvo sitten laskee jos ei olekaan yhdistelmät vaan vain rattaat. "Joo ei haittaa mä maksan ja haen heti". Tjoo, vaunuhulluus...

    VastaaPoista
  2. hahaha. ihmiset on niin hassuja.
    kun muutettiin, ed.asukeilta oli jäänyt tänne yks tosi ruma kaappi. huudossa siitä maksettiin enemmän kun se olis uutena maksanut.

    no, tässä vaunukaupassa kävi nyt niin, että taidan jäädä miinukselle. haluamani rattaat maksaa muutaman kympin enemmän kuin nuo mitkä happimum multa ehkä hakee :) aina ei voi voittaa. ainakaan tällä vauhdilla ja luonteella :D

    VastaaPoista