lauantai 9. huhtikuuta 2011

kevät! ja lasten hullutukset.

kevät on täällä!
aamukahvinkeittoa säesti lokkien huuto ilmastointikanavissa. mein talo on vanha, ja täällä on semmoi painovoimanan ilmastointi, eli röörit auki katolle saakka. keittiön hormista kuului lokkien kiljuntaa ja rääkymistä. ihanaa! aamukauppailun jälkeen leikittiin mullikolle sulaneella pihalla, ja iltapäivästä käytiin kattomassa onko meri auki, ja näkyykö sorsia. sekin oli ihanaa! aurinko paistoi täysillä, ja tuntui kevyeltä hengittää. oon ihan unohtanu miten ihanaa täällä mein huudeilla on kesällä.
hiis!

riemua on aiheuttanut myös yhteinen aika tirppanoiden kanssa. emäntä taas painaa viikonlopun töitä, ja mulla on aikaa fokusoitua täysillä kotiäiteilyyn.

olen saanut kuulla nelivuotiaalta että mummoilla on hauraat luut koska ne ei juo tarpeeksi maitoa ja syö juustoa. ne vaan juo vettä. ja se ei ole mummoille hyväksi. nelivuotiaan luut taas on aika hyvät ja kovat. tosin kyynerpäätään tarkasteltuaan nelivuotias tuli siihen tulokseen että luut on toki aika pienet. mutta kovat silti. nelivuotias myös tieti kertoa että maha tulee kipeäksi jos syö liikaa namuja. niinkun esimerkiksi yllätysmunan ja tikkarin, niinkuin hän tänään teki. ukin tuomasta pätkiksestä neiti ei tohtinut kieltäytyä kuitenkaan. "ei se nyt niin siihen mahaan haittaa" se sanoi.

poikuli sai itkukohtauksen vaahtokylvyssä. oli pili mennyt piiloon vaahdon alle, eikä sitä voinut nähdä. itku loppui vasta kun nostin sen vaahdosta ja todistin että pilisteri on tallella. (mammalla ei tod. pitänyt pokka tässä kohtaa.) * hysteeriset naurut poika veti kun lauloin iltapuurolla psykedeelistä "mitäkissasanoo, mitäkissasanoo, mitäkissasanoo, kissasanoo miiiiaaaaaaauuuuuu!"-laulua. varsinkin kun ulisin biisiä sanoilla "mitämamisanoo, mitämamisanoo, mitämamisanoo, mamisanoo poika perketi!"  lähti jätkältä totaalisesti lapasesta. sen nauru on vaan jotakin niin mieletöntä. (mammahan vaan sanoo "poika puspus...")

huuh, hulvatonta. ei täällä aika pitkäks tule. huomenna saan mukavaa seuraa, ehkä x4. pitäis ehkä pullia pistää heti aamusta tulemaan. ihan seiskalta meinaan. kun olen hesarini lukenut.

iloisia kevätpäiviä sinnekin!

* p.s. mä ehkä tartten jonkun 0700-mies hätänumeron jonne voin soittaa ja pyytää akuuttiapua  jos/kun en tuota miesten maailmaa ihan ymmärrä. *wirn*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti