lauantai 28. elokuuta 2010

ei menny niinku...

eilinen nyt tietty ei menny niinkun suunniteltiin.

poika alkoi sammumaan iltapuuron jälkeen kun piti lähteä ulos. rempasin sen kantoreppuun silti, ja läksimme puistoon. ja silloin bändi lopetti.

lähdimme keijukaispuistoon katsomaan keijuja, puisto oli tyhjä. muru ja ruttu sai onneksi hyvät leikit pystyyn kahdestaan.

palasimme omaan puistoon, jossa soittonsa aloitti joku mättöbändi. ruttu tykkäsi kybällä. poikulin korvien vuoksi siirryimme kuitenkin takaisin kotiin.

poika meni nukkumaan. lähdimme rutun kanssa katsomaan keijukaiskulkuetta. se oli rutusta tylsä. se kyseli mättöbändin perään, ja oli kiukkuinen koska ei nähnyt mitään "oikeita keijuja".

menimme kotiin, ja ruttu itkun kanssa nukkumaan.

notkea rotta aloitti puistossa, esikkoa ei kuulunut pelistä. soitti notkean rotan loppupuolella. tulossa, ja kaveri tulee yöksi, jos ok.

tytöt tulivat, aikuiset lähti ulos. notkea rotta oli lopettanut. jono asaan ulottui ravintolan ympäri, emme jonottaneet. tyydyimme kirkolla kuubalaiseen soitantoon, joka loppui kahden biisin jälkeen.

siirryimme klassisen musiikin konserttiin.joka taas ei napannut ollenkaan.

aioimme kruunata illan ravintolassa yksillä.

sisäänpääsy 1,5e töissä yksi baarimikko, hirveät jono. ei sopinut meille.

siirryimme seuravaan ravintolaan.

sisäänpääsy 2,5e, kaksi baaripirkkoa töissä. hirveät jonot. lonkero käteen, nams. esikko soittaa, poika hereillä. lähtö kotiin.

poika unille. esikon lenkittämättä jättämä koira ulos kello 24. unille sohvalle. herätys 5.30 teippaamaan murun nilkkaa pelireissua varten.

ei mennyt ihan niinkun suunniteltiin. kivaa oli silti. kiitos ihanan seuran! (love ya!)

no taas opimme että ei tosiaan kannata tehdä mitään tiukkapipoisia suunnitelmia, muuten voi alkaa ottaa kupoliin. tää on nyt vähän tämmöstä. sumplimista. menee varmaan vielä 10 vuotta, että voin alkaa tekeen oman mieleni mukaan. toiv sitten ei ala eukko känisemään. *virn*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti