torstai 26. elokuuta 2010

jotakin positiivista

oon pitäny sellasta periaatetta, että jos ei ole mitään positiivista sanottavaa, älä sano mitään.

toki epäkohdista pitää mainita ääneen, jos jotakin muutosta kaipaa, mutta iänkaikenmarina on todella rasittavaa.

vielä yks nitinä, ja sit ilosempiin aiheisiin:
mulla on joku hemmetin flunssa tuloillaan. ja tää on ällöttävää. (mä oon niin huono sairastamaan ja sit koko aika pahalla päällä.) ekailta oli tosi hirveä, kun siitä selvisin hengissä, niin nää seuraavat päivät on olleet aika helppoja. ekailtana särki päätä niin ettei eteensä nähnyt. silmiä särki, vatsaa särki, niskaa särki, keuhoja särki. nokka oli tukossa. oksennutti ja pyörrytti. nyt enää päätä särkee ja ahdistaa hengitystä, mutta taidan selvitä.

kivoja juttuja on se että poika siirtyy enemmän ja enemmän kävelymoodiin. eka askeleet se otti 7kk ikäsenä, ja nyt 8kk ikäsenä alkaa tajuta että voihan sitä näin liikkua enempikin. onneksi se on aika varovainen sen kanssa, eikä ota sellasia juoksu-syöksyjä, mitä ruttunaama otti pienenä. että juostaan niin kauan kun tasapainoa riittää, ja sitten pesissyöksyyn kun vauhti loppuu. poika ottaa pieniä pieniä matkoja kerrallaan, joka askeleen harkiten, ja on tosi riemuissaan kun määränpää on saavutettu.

muutenkin poika on tosi riemuisa ja suloinen tapaus.

sillä alkaa olemaan omia "hauskoja juttuja". se esim. konttaa keittiöön kohti koiran vesikuppia, istahtaa matkanvarrelle ja kiljasee. (tulkaa katsomaan/nappaamaan!) ja kun saa jonkun peränsä, nauraa rätkättää katketakseen.

tehtyään hampaan, poikuli nukkuu iltaseiskasta aamuseiskaan. sairaan siistiä. (8kk mä olenki heräilly 4-6 kertaa yössä.)

ruttu on tasottunut loppulomaraivoistaan. ja eilen oli päiväkodissa tehnyt kurapuron yhden pojan kanssa. ja oli ollut kivaa.

isi pyöräyttää sata pullaa mein leikkipuistoon huomenna. aamulla haetaan ne lämpimäisinä, ja saadaan itse vaivapalkaksi 8 euron teetä* ja kaikkia herkkuja.

huomenna juhlitaan mein kyläjuhlia. menen ainakin leikkipuistoon. nosturiautoon, kuuntelemaan romanimusiikkia, kuuntelemaan notkeeta rottaa, kirppikselle, ja illan kruunaa a) asa paikallisessa räkälässä, tai vaihtoehtoisesti b) takapihalla kajahtava klassisen musiikin konsertti omassa olkkarissa, fönarit auki, viiniä siemaillen.

* daddyn duunipaikan kahvilapuolella maksaa tee 8 euroa. kuvitelkaapa sitä. elitististä.


p.s. vanhimmalla koiralla on tassu kipeä. muru eilen joutui kantamaan sen pissalle ulos. huolestuneena seuraan mitä tässä tapahtuu. toiv se on vaan nitkahtanut, ja alkaa parantua. muuten on lääkärireissu edessä, ja koiravanhuksen ollessa kyseessä se on aina vähän jännittävää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti