maanantai 11. lokakuuta 2010

juukelispuukelis!

hittolainen!
ihan tässä reissun kynnyksellä auto sanoi klonks. siinä on joku jarrupala vinkunut pienen tovin, ja nyt se pitää semmosta hinkkaamisen ääntä, ettei sillä voi ajaa. kun korkeintaan huoltamolle.
nyt tarvitaan miestä.
ollaan meinaan ennenkin naisissa viety autoa huoltoon, ja jösses sitä ylimäärälaskutuksen määrää. huippuna huollon hinta-arvio noin tonnin, ja kun tuttu mies veikin auton huoltoon, niin summa pieneni sataan viiteenkymppiin. kah, katotaan saadaanko miestä lainaan, vai soitanko johonkin aviomiespalveluun. mieluusti maksan 25e/h siitä lystistä että huoltolasku tippuu useemman satasen.

no, rakas siskoni lainaa autoaan jotta muru saa vietyä karvapojat kouvostoliittoon hoitoon. sitten pitää vielä hoitaa yksi poliisilaitosasia, yksi pankkiasia, rutun lääkäri ja iso kauppakeikka. sitten voidaan ruveta sohlaamaan tulevaa rakkausmatkaa.

kiva asia on myös se, että vaivalla tiskin alta diilaamani melatoniinit on antanut murulle hyvät unet. sen ansiosta mykkä horationi (ei ole juuri pariin viikkoon puhunut taas) on kadonnut, ja tilalla on ilonen ja eläväinen nainen, joka puhuu ja pussaa. kiva saada normipuoliso sitten mukaan reissuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti