sunnuntai 24. lokakuuta 2010

kirosanakirosanakirosanakirosana

tekis mieli kömpiä yhtäkkiä murun kainaloon parkumaan. ei kuitenkaan sielu siedä herättää sitä moisella tirinällä.
sain puhelun josta en saanut mitään selvää. vaadin mutsia puhelimeen, koska faijasta ei ottanut tolkkua sitten millään.

kirosanakirosanakirosana S on napannut otteisiin nyt myös mutsini. kohde itse oli hyvin rauhallinen. lääkäri sanoi että homma on hanskassa ja hoidot alotetaan maanantaina. jukuripääomantienkulkijahoitojenkohde yrittää vielä puhua aloitusta viikolla eteenpäin, koska muuten menee madeiran matka pilalle. voi jumantsuikka tätä väkeä!

joskus äitini näennäiseen tunnekylmyyteen tylsistyneenä tänään kiitän sitä sen rationaalisuudesta ja tyyneydestä. pitäs vielä keksiä mitä tehdä sille stabiiliuden täysin kadottaneelle miehelle joka siellä niiden kotona ulisee. soitin varmuudeksi (ja mutsin pyynnöstä) sisaruksille asian, koska en halua (eikä mutsikaan halua) että daddy säikyttää nekin hengiltä.

nojoopa. muistatteko kuka kirjoitti ettei ainakaan vanhempiansa hoida ja plaaplaaplaa. enhän se mä vaan ollut. en ole sitten ollenkaan periaatteen ihminen, enkä seiso sanojeni takana. "tartteekojotakinapua ja soitavaanhetijostuntuu:t on nyt koko perheelle jaettu.

p.s. s&t tiiän että täällä vierailette. älkää puhuko tästä mitään ylimäärästä muille. mutsi varmaan sanoo sit (jossain sivulauseessa tyypilliseen tapaansa) kun haluaa. piti vaan tää skeida jonnei purkaa...

kolmas taistelu tässä lähipiirissä tuota hirviötä vastaan. ystävällä taas alkoi hoidot, mummilla loppui, ja nyt vielä tää pommi.  mutsin tyyneyden ansiosta mua ei pelota nyt juurikaan. vituttaa vaan suunnattomasti.

edit: 
sanonko suoraan?
haistapaskahaistapaskahaistapaskasyöpä. ajatus kiertää yhtä kehää. suututtaa. 
haistelin iltamaidolla mun poikulin hiuksia. toivoin että aika pysähtyis siihen. mun sairaan kaunis maailma. ruttu silittää mun tukkaa. mummi tulee hyväks kun se pääsee sairaalaan. esikko halaa ja silittää selkää.
fuckyoumrcancerhodking.mymotherwillknockyouout. 
haistapaskahaistapaskahaistapaskasyöpä.
ei muuta tälläkertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti