lauantai 30. lokakuuta 2010

lauantaina

*persus tänne ja tissi tähän käteen* sanoi muru yöllä. se on hyvän unen resepti kuulemma. kiepahdin sen kainaloon ja nukahdin samoin tein uudelleen.
viimesiä työkierron päiviä viedään, ja melatoniinikuurin jälkeen hyvin nää viimesetkin päivät on menny.

tilanne oman pään sisällä meni kaaoksesta ja hösellyksestä masennuksen kautta normitilaan. eilen käytiin mutsilla syömässä. siellä se syöpäpotilas pesi lattioita ja laitteli lasagnea. ajatteli vähentää pahoinvointilääkitystä (=hyvinvointilääkitystä niinkun lääkäri asian ilmaisi.) koska fiilis on ok. se ilotteli myös perukki"reseptiä", mietti millasen uuden lookin itselleen meinais hankkia sitten. juuh. uliseva mieskin lopetti ulinan kun rouva kotiutui. kaipa tää tästä.

lainasin torstaina puistoon mukaan yläkerran totaaliyh:n poikaa, että mamma saa vähän touhuta rauhassa. ja eilen meillä oli kaverin tyttö yökylässä. kiva kun on vähän vipinää. jälkimmäisestä sain palkaksi punaviinipullon. ihanasti! illalla taidan ottaa pari palaa suklaata ja lasin punkkua, kunhan saan himpulat unille.

ruttunaama lähti eksän kanssa pitkästä aikaa jäätelölle. nyt ruoka tulille, kämppä kondikseen ja rutun lepakkosiivet viimeistelyyn. illalla vallatun puiston halloween-kemuihin lasten kanssa.

sitten on punkun, suklaan ja kynttilöiden aika. maman oma aika.

2 kommenttia:

  1. Oon lukenut sun blogia jo ihan tosi pitkään, etkä voi uskoa, miten paljon ihailen sua ja juttujasi. Tulen aina niin hyvälle mielelle, kun luen tätä. Silloinkin kun kirjoitat jostain ikävästä, kirjoitat niin fiksusti ja lämpimästi.

    Mukavaa viikonloppua,
    toivottaa Anonyymi :)

    VastaaPoista
  2. oi kiitos mukavasta palautteesta! :) lämmitti mieltä. aktivoidu toki myös kommenttilootassa useemmin. palaute on aina hieno asia, niin hyvässä kun pahassakin!
    mukavaa viikonloppua myös sulle!

    VastaaPoista