sunnuntai 3. lokakuuta 2010

päivi!

kommenttilootassa pääsin taas suomimaan suhdetta rakastettuuni, päivi räsäseen.

eräs päivin kannattaja oli tuohtunut, ja kysynyt kuulemma ihan päiviltä itseltään josko heteroinen alkoholistiperhe on parempi kasvuympäristö lapselle kuin kahden naisen perhe. ei ole kuulemma sellaista ikinä sanonut. hmmmm. "lapsella on oikeus molempiin vanhempiin... "

no allekirjoitan lapsen oikeuden vanhempiin.
haluaisin vaan kysyä ihan yleisesti mitä isä ja äiti voi tarjota lapselleen enemmän kuin äiti ja äiti?

haluaisin myös tietää onko kaikissa suomalaisissa heteroperheissä kaikki ok?
kellään ei ole ongelmia alkoholin kanssa?
kellään ei ole skismaa puolisonsa kanssa?
kenenkään isi ei ole väkivaltainen?
kaikkien isit on kotona ja laittaa aina perheensä etusijalle?
ja ainiin. kenenkään isi ei ole lähtenyt vetämään esim. jo raskausaikana?
no just.

ja tämä ei ole mitään feminististä sontaa tämä. eikä miesten mollausta eikä aliarvioimista.
haluan vaan tuoda ilmi sen että se heterous ei takaa mitään idylliä. (kuten ei lesbouskaan.)

tässä maassa elää monenlaisia perheitä. jotkut tulee tahtomattaan raskaaksi, jotkut taas ei hyvällä tahdollakaan. on olemassa hyviä perheitä, ja on olemassa huonoja perheitä. on olemassa ydinperheitä, lesbojen perheitä, uusperheitä ja joku voi asua vaikka isovanhempiensa luona.

esikoisen luokkakaveri (13v.) aikoo huomionkaipuussaan yrittää tulla raskaaksi. mitäs sille asialle tehdään, päivi räsänen? tuleekohan siitä parempi äiti kun tälläsestä anonyymeistä siittiöistä hedelmöitetystä lepakosta? tarvitseeko sitä edes lähteä arvioimaan? kuka on parempi ja kenellä on oikeus ja mihin? muuten, tytön heteroperhe on kädet pystyssä kullanmurunsa oikkujen edessä.

että jos vaan autettais niitä ketkä apua tarvitsee. tuettaisi kaikenlaisia perheitä jos avuntarvetta ilmenee? koska sinä, päivi, eikä valitettavasti kukaan muukaan voi vaikuttaa siihen kuka lapsia tässä maassa saa, ja kenelle annetaan.

ja hassua päivi, se sun jumala mikä aikoo käristää mut helvetissä koska rakastan naista, on suonut mulle maailman suurimman ilon ja parhaat lapset, just tälläsenä kun olen. jeps. taitaa se mua rakastaa, vaikka muuta väittäisit.

1 kommentti:

  1. Lähimmäisenrakkaus ei todellakaan kuulu Räsäsen sanavalikoimaan, eikä etenkään (Raamatun tärkein opetus) "tee toisille niin kuin toivoisit itsellesi tehtävän". :( Luulisi, että Räsänen äitinä itsekin tajuaa, että lapsi tarvitsee tukea, turvaa ja rakkautta. Se on sitten jokaisen perheen oma asia, millaiseen kasvatukseen päädytään, mut esim. uusimpien kaksostutkimusten mukaan perimällä on yhä enemmän vaikutusta siihen, millainen tyyppi siitä pallerosta kasvaa, minkä vuoksi kasvatuksella on vaan 50-50 vaikutus.

    VastaaPoista