lauantai 30. lokakuuta 2010

kristillisyys kunniaan

hitsit, luin otsikoista että ystäväni päivi oli taas väläyttänyt.
en edes jaksanut uutisia lukea, mutta sanon vaan että erittäin jumalallinen ja uskonnollinen ajatus on huolia suomeen vaan kristittyjä pakolaisia. kerrassaan "suurin on rakkaus"-aatteen mukaista.
jätetään vaan kaikki muuta uskontoa edustavat hädän alaiset oman onnensa nojaan. 
upeeta päivi. sähän se varsinainen armon ruoska olet, varsinainen jumalallisen sanan saattaja ja julkipuhuja.

muistan ussantunnilta semmosen raamatullisen opetuksen kuin: tee muille niinkuin haluat itsellesi tehtävän.

hohhoijaa. päivi, hlwetissä on kuulemma paikka ihmisille jotka ei auta toisiaan. vai oliko se naisille jotka ei auta toisinaan? no, varmaan molemmille, luulen.

2 kommenttia:

  1. Nyt juuri tuntuu siltä, että P.R. on omasta mielestään Jumalasta seuraava ja liikkuu niin kovin kaltevalla pinnalla ("älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi" (Matt. 7:1))

    Mutta huojentavaa on se, että esim. Susikairan kirkkoherralla on julkihomo poika, ja kirkkoherra ei takuulla tuomitse tai siunaamatta jätä ketään mistään syystä ja on puhunut ja kirjoittanut aiheesta niiiiiin paljon. Vanhollislestaympäristössä yllättäin ON aiheuttanut runsaasti keskustelua.

    Tämä olikin ehkä ainoa syy, jonka vuoksi en tähän samaan hässäkkää eronnut kirkosta (siis tämä meidän maailman ihanin kirkkoherra).

    Sun blogi on aivan parasta luettavaa:) Vaikka mitä aaltoja myrskyt nostattaa, niin sieltä se Maman keula vaan nousee, kohti uusia tuulia, peukku YLÖS! :)

    VastaaPoista
  2. No se päivihän vois tulla vaikka ottamaan mallia teidän sateenkaariperheestä. Kuinkahan monta yöhuutajalasta se päivi on ottanut yökylään, tai vienyt totaaliyhärien lapsia puistoon. Tuskin yhtään, onhan ne totaaliyhäritkin ihan syntisiä. Ei päivin lapsetkaan ehkä sellasten kanssa saa leikkiä, voi vaikka tarttua joku syntinen basilli. Mur.

    VastaaPoista