lauantai 11. joulukuuta 2010

tätäkö pyysin?!

ja siis kun pyysin jotakin muuta, nii mä tarkotin jotakin positiivista!!!
en lisäongelmia.

nyt mulla on loppupäivän töissä oleva muru,  täydessä vauhdissa toheltava vuosikas, kipeenä oleva leikki-ikänen, ja mahdollisesti murtunutkätinen esikoinen.

mitä suosittelette?
a) lähtöä lastenklinikalle jonottamaan yhden villin, yhden kipeän ja yhden käsivammautuneen lapsen kanssa määräämättömäksi ajaksi?
b) menoa sinne lääkäriasemalle jonne meillä on jo kanta-asiakaskortti? sinne missä palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa, mutta jossa ei rtg-palveluita viikonloppuna tarjota...
c) menoa toiselle lääkäriasemalle, yksityiselle, jonottamaan päivystävälle lääkärille määräämättömäksi ajaksi, jossa rtg on käytössä...

paskamaisinta tässä äksidentissä on se, että esikko on ainut jolla ei tapaturmavakuutusta ole, koska sillä on futislisenssi. mutta. en tiedä korvaako futislisenssi tätä vapaaehtoisessa treenissä sattunutta haaveria. treenissä jonne joukkue kannustaa menemään, ja tarjoaa puitteet, mutta valmennusta ja valvontaa siellä ei ole.

ssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeellllllllllliiiiiiiiiiii!!!

edit: käytin villiä korttia d) isänsä sai viedä esikoisen lääkäriin. ja kyllä äiti tietää kato, jos mun esikoinen jotaki urheiluvammaa itkee (ikinä ei ole niin käynyt ennen) ni varpilla tietää ettei o ihan pikkujuttu. ja jep. murtumahan siellä ranteessa on. tämä se tästä viel puuttui. ou jee.

3 kommenttia:

  1. No johan teille pukkaa sitä itseään joka tuutista. :( Tsemppiä!! Onneks ees se laryngiitti on pysynyt kotihoidolla aisoissa. Ja onneks noi murtumat vissiin paranee nuorilla aika nopeesti... tosin odottavan aika on pitkä.

    VastaaPoista
  2. Moikka

    Kommentoin tuolla aikasemminkin. Pyysit vinkkejä "rekkari" juhlista. No, en vinkeistä tiedä kun meillä on suunitelmissa käydä maistraatissa lähimpien sukulaisten & kaasojen kanssa ja siitä syömään tms. Varsinaiset bileet pidetään myöhemmin, kun rahatilanne sallii. Niin suuri suku toisella että vierasmäärä kipuaa lähemmäs sataa. Ja varsinaisissa juhlissa ajattelimme pyytää "shaami-intiaania" puhumaan ja "siunaamaan" liitto. Tarkoitus olis että, puhuja kertoisi meistä ja meidän liitosta ja uskosta siihen että olemme tavanneet edellisessä/edellisisssä elämässä :) ja meidän menninkäis filosofiasta (kaikkia luonto juttuja ja omaa erikoista "uskonto" hässääkkää on menninkäis filosofia). Juhlissa ei nähdä mtn morsiamen ryöstöä tms. Mutta ehkä joitain perinteitä muokataan oman näköisiksi, esim kakun leikkaus tai joku.

    Tätä sun blogia on mukava seurata, huomata kuinka samanlaista ja toisaalta erillaista perhe-elämä on kahden naisen ja lasten kanssa kuin heteroperheessä :) itse olen edellisessä suhteessa ollut miehen kanssa ja nuoruusvuosina vain yhdenillan juttuja naiseten kanssa kunnes tapasin elämäni Naisen <3 ja nyt tiedän ,missä ja kenen kanssa elän loppuelämäni (ja seuraavat elämät). Meillä on hieman erillainen perhetilanne, molemmilla on lapsi entuudestaa, nyt kyllä jo MEIDÄN lapsia, mikä on ihanaa :) ja haaveissa on yhteisiä lapsia pari kappalta lisää :) koti-insemnaatiolla on tarkoitus yrittää.

    Jatka kirjoittelua samaan malliin, ilolla kuen ja kommentoin :)

    VastaaPoista
  3. kiitti tsempityksistä cathya! alkaa oleen aika rajoilla jaksamisen kanssa just nyt, mutta eiköhän tästäkin selvitä. ja onneks lary on pysynyt aisoissa kotikonstein, ja onneksi esikon murtuma ei ole niin iso juttu. ja paranee tod.näk. parissa viikossa.

    ja titta. kiitos kommentista! kiva kuulla miten muut on suunnitelleet. kuulostaa ihan omannäkösiltä rekkareilta, ja se on valtavan hienoa!
    meillä suunnitelmat on palanneet alkupisteeseen, sattuneesta syystä. voisinki kirjottaa postauksen aiheesta, sais ainakin muuta mietittävää kun tää takkuileva arki...

    VastaaPoista