lauantai 4. joulukuuta 2010

työkenkäapua!




hittolainen. etsin työkenkiä. tässä aika kattava valikoima silmiini osuneita kummajaisia. apua!

siis mulla on ollut aiemmin käytössä puolasta ostamani crocsit (2,5e!!!), ja niillä on pyyhkinyt duunissa hyvin. männä kesänä vaan rönysin ne sitten tässä kotiäitityössä tärviölle.  mutta tollasista mummukengistä (anteeksi mummut) satanen? ööh, nou.

mä en todella näe itseäni tollasissa, en töissä en missään. entä te, kahdeksan jotka mut tietää tai ne kahdeksan jotka mut tuntee: olisko jo ihan hyvä läppä tommoset kauhistukset? oh shit.

p.s. kuvat, en tiiä mistä. netistä kai haulla työkenkä.

5 kommenttia:

  1. Musta työkengissä on tärkeintä se että ne ovat todellakin hyvät jalkaan, varsinkin jos seisomatyötä tekee! Ulkonäöstä viis jos kengät on erityisen hyvät jalkaan ja tukevat jalkaa oikein! :D

    Vanhemmiten voi kiittä sitten niitä "mummokenkiä" kun jalat vieläkin vanhanakin toimintakykyset eikä vääntyneet ja kipeyneet syystä että tärkeämpää on ollu ulkonäkö kuin hyvä istuvuus..

    Mutta tämähän on vai minun mielipiteeni! :D

    VastaaPoista
  2. En tiedä mistä moisia kauheuksia olet edes löytänyt, tsekkaa www.maahiset.fi tai Brandos niin löytyy persoonallisempia, mutta silti vaatimukesi varmasti täyttäviä työkenkiä.

    VastaaPoista
  3. niinpä tikkis. mulla eritoten pitää olla hyvät, kun pitää olla pitoa, kun ihmisiä veivaan, ja hyvähyvät koska jalkojen päällä olen suht koko päivän. kun vaan keksis hyvät ja coolit. (en viitsinyt kirjottaa nätit, koska mun maku ei ehkä sitä vaadi ;)

    ja anonyymi. noita maahisia kattelin, mutta ne vissiin kiertelee myymässä, ja en voi odottaa että osuis mein firmaan, kun pitis ekapvänä olla kengät jo jalassa...

    olisko joulunjälkeisaleissa jotai? onkohan instrussa alet joulun jälkeen? tai sit vaan stockalle... olisko siä?

    VastaaPoista
  4. Instru meinaa lopettaa kenkien ym. myymisen ja keskittyvät kokonaan silmälaseihin.Joten kannattaa netistä seurata koska ne on kukin menossa remppaan.Itiksen remppa alet meni jo lokakuussa ja itsekin missasin ne...Mut onnea etsimiseen! :)

    VastaaPoista
  5. jaigs. ei instruakaan! oh my! ...lykkyä taidetaan alkaa tarviimaan näissä etsinnöissä.

    VastaaPoista